Marka

Hverdagsmagi i Marka

Skiforeningen tar vare på markagleden, uansett hva samfunnet, befolkningen og tiden vi lever i krever av oss.
Published 1/17/2020

Siden 1883 har Skiforeningen vært en viktig del av folks liv og hverdag. Som tilrettelegger for aktivitet i Marka og som forvalter av vår stolte, norske skikultur. Mens verden er i stadig endring, er den gode opplevelsen vi får i Marka konstant. 

Solskinnsdag i Marka

SKIFORENINGEN VISER VEI: Skiforeningen har satt opp 3800 skilt i Marka. Foto: Magnus Nyløkken.

Aktiviteter i Marka året rundt

I løpet av en vinter kjører Skiforeningen hundrevis av mil med flotte skiløyper. Og når snøen går bidrar vi til aktivitet til fots, på sykkel eller rulleski. Markastuene er flotte og varme møteplasser for store og små hele året.

Vi deler av vårt engasjement og vår kompetanse, og introduserer stadig flere av oss til gleden med aktive liv utendørs. Fordi vi elsker hverdagsmagien i Marka. Alene eller sammen med andre. 

Løypemaskin

DET SNØR IKKE SPOR: Våre løypebaser kjører skiløyper i et nettverk av skiløyper rundt Oslo på til sammen 2200 kilometer. Foto: Magnus Nyløkken

Vi sikrer et bærekraftig friluftsliv gjennom tilrettelagte aktiviteter nær der folk bor

Hverdagsmagi i Marka

Skiforeningen tar vare på markagleden, uansett hva samfunnet, befolkningen og tiden vi lever i krever av oss.

Vi sikrer et bærekraftig friluftsliv gjennom tilrettelagte aktiviteter nær der folk bor. Så man enkelt kan fylle fritiden sin med meningsfullt innhold. Fordi vi vet at en time eller en dag ute i Marka gir våre medlemmer akkurat det påfyllet av energi de trenger i en travel hverdag. Vi kaller det Marka-effekten, og den kommer helt uten resept!​

Skiforeningen gir deg markaglede, hver eneste dag!

Affiliates