Om Skiforeningen / Skiforeningens samarbeidspartnere

Skiforeningens samarbeidspartnere

– Vi er veldig stolte av våre samarbeidspartnere, de bidrar til markaarbeidet og er en fantastisk støtte, sier Skiforeningens generalsekretær Håvard S. Abrahamsen.

 

 

Vil du bli med på laget? Kontakt gjerne markedssjef Magnus Sandes.

Hovedsamarbeidspartner

Hafslund

Hafslund skal bistå Skiforeningen med å elektrifisere driften og etablere smarte energiløsninger. 

Les om Hafslund 

Hovedsamarbeidspartner

OBOS

OBOS bidrar til at Skiforeningen styrker arbeidet i Marka, bl.a til løypemaskiner og rastebuer. OBOS arrangerer også aktivitetsdager for barn og unge i samarbeid med Skiforeningen. Medlemmer får rabatter på Skiforeningens arrangmenteter.

Les om Obos 

Hovedsamarbeidspartner

Møller Bil

Møller Bil bidrar økonomisk til Skiforeningens arbeid, og bidrar med dette til en aktiv befolkning. Møller Bil stiller med biler til Skiforeningen for å sikre mobilitet og god fremkommelighet i Marka.  

Les om Møller bil

Leverandør på arrangementer

Gilde

Gilde er Skiforeningens samarbeidspartner og leverandør på mat på arrangementer, og leverer mat både til både deltagere og frivillige. 

Les om Gilde

Turfavoritt

Kvikk Lunsj

Kvikk Lunsj, Norges tursjokolade, er samarbeidspartner og bidrar med tursjokolade til arrangementer, og som giveaways i Marka. 

Les om Kvikk Lunsj

Skieksperten

Bull Ski og Kajakk

Bull Ski og Kajakk er eksperter på langrennsutstyr gir gode medlemsrabatt til Skiforeningens medlemmer.  Sjekk nettsidene, de gir masse nyttig informasjon om ski, smøring og teknikk. 

Les om Bull Ski og Kajakk

Vit hvor du er

Geodata

Geodata er markedsledende i Norge på geografiske informasjonssystemer og tilhørende teknologi. iMarka-appen baserer seg på deres tjenester. 

Les om Geodata

Siden 1950

Glømmi Sport

Siden 1950 har Glømmi Sport hatt fokus på kvalitet og spennende produktvalg. Her får medlemmer av Skiforeningen rabatt på alt sportsutstyr

Les om Glømmi Sport

Kaffeleverandør

Nord

Nord startet i 2011 og er blitt ledende på god kaffe i Norge. Nord finner skikkelig god kaffe og importerer fra bøndene med færrest mulig mellomledd. Kaffen brennes i et topp moderne kaffebrenneri på Tveita i Oslo 

Les om Nord

Tursnacks

Sun-Maid

Gyldne soltørkede rosiner med naturlig smak. Et populært påfyll på tur, og svært populære på Skiforeningens arrangement.

Les om Sun Maid

Profil- og gaveleverandør

Active Profile AS

Active Profile AS er Skiforeningens samarbeidspartner på profil og gaveartikler. Vi leverer profilerte produkter til Skiforeningen og til arrangement i regi av Skiforeningen.

Les om Active Profile

Affiliates