Barnas skiskole: Tusenvis av barn skal ha det gøy på ski i vinter. Foto: Tuva Skare

Her er Skiforeningens vinteraktiviteter 

Holmenkollmarsjen går av stabelen for 50. gang og tusenvis av barn skal lære seg fiskeben og ploging. Skiforeningens aktivitetstilbud er variert.
Published 11/9/2023

Dette skjer i vinter

Januar 2024:
Barnas skiskole starter opp på mange ulike steder i og rundt Oslo. Du sparer 465 kroner ved å være medlem. Det er barnet som skal delta som må være medlem. Husk å ha medlemsnummeret klart ved påmelding. 

Lørdag 10. februar 2024: Holmenkollmarsjen gjennom Nordmarka. Earlybirdpris ut året + at de 200 første påmeldte får 10% ekstra rabatt på Earlybirdprisen. 

Søndag 11. februar 2024: Barnas Holmenkolldag i Holmenkollen. Påmeldingen åpner 15. november. I år har vi senket prisen på arrangementet for at enda flere skal ha muligheten til å være med. Medlemsprisen er nå 260 kroner. Det er også mulig å søke om friplasser. 

Helgen før vinterferien 2024: OBOS familiedager i Oslo og Asker. Dette er gratis og åpent for alle. Vi låner også ut skiutstyr. 

Vinterferien 2024: Åpne skidager i Oslo og Asker. Dette er gratis og åpent for alle. Vi låner også ut skiutstyr. Påmelding for barnehager og SFO/AKS. Mer informasjon kommer. 

Festhelg: Lørdag 10. og søndag 11. februar blir det festhelg i Holmenkollen med Holmenkollmarsjen og Barnas Holmenkolldag på rad og rekke. Foto: Christian Haukeli.

Familiemedlemskap kan lønne seg

Hele familien: Medlemskap er for opp til to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand.

En sum inkluderer alle: Alle i husstanden blir registrert med et eget medlemssnummer under hovedmedlemmets medlemskap. Med familiemedlemskap kan hele husstanden være medlem for en fast sum i året.

Alle får rabatt: Samtlige får alle de gode rabattene og fordelene som følger med medlemskap. 

Bli medlem

skiforeningenlogo

Du bidrar til Markas skiløyper!

Skiforeningen - kjærlighet til Marka siden 1883
Bli medlem

Affiliates