Barnas skiskole: Tusenvis av barn skal ha det gøy på ski i vinter. Foto: Tuva Skare

Her er Skiforeningens vinteraktiviteter 

Holmenkollmarsjen går av stabelen for 50. gang og tusenvis av barn skal lære seg fiskeben og ploging. Skiforeningens aktivitetstilbud er variert.
Publisert 09.11.2023

Dette skjer i vinter

Januar 2024:
Barnas skiskole starter opp på mange ulike steder i og rundt Oslo. Du sparer 465 kroner ved å være medlem. Det er barnet som skal delta som må være medlem. Husk å ha medlemsnummeret klart ved påmelding. 

Lørdag 10. februar 2024: Holmenkollmarsjen gjennom Nordmarka. Earlybirdpris ut året + at de 200 første påmeldte får 10% ekstra rabatt på Earlybirdprisen. 

Søndag 11. februar 2024: Barnas Holmenkolldag i Holmenkollen. Påmeldingen åpner 15. november. I år har vi senket prisen på arrangementet for at enda flere skal ha muligheten til å være med. Medlemsprisen er nå 260 kroner. Det er også mulig å søke om friplasser. 

Helgen før vinterferien 2024: OBOS familiedager i Oslo og Asker. Dette er gratis og åpent for alle. Vi låner også ut skiutstyr. 

Vinterferien 2024: Åpne skidager i Oslo og Asker. Dette er gratis og åpent for alle. Vi låner også ut skiutstyr. Påmelding for barnehager og SFO/AKS. Mer informasjon kommer. 

Festhelg: Lørdag 10. og søndag 11. februar blir det festhelg i Holmenkollen med Holmenkollmarsjen og Barnas Holmenkolldag på rad og rekke. Foto: Christian Haukeli.

Familiemedlemskap kan lønne seg

Hele familien: Medlemskap er for opp til to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand.

En sum inkluderer alle: Alle i husstanden blir registrert med et eget medlemssnummer under hovedmedlemmets medlemskap. Med familiemedlemskap kan hele husstanden være medlem for en fast sum i året.

Alle får rabatt: Samtlige får alle de gode rabattene og fordelene som følger med medlemskap. 

Bli medlem

skiforeningenlogo

Du bidrar til Markas skiløyper!

Skiforeningen - kjærlighet til Marka siden 1883
Bli medlem

Samarbeidspartnere