Barnas skiskole: Tusenvis av barn skal ha det gøy på ski i vinter. Foto: Tuva Skare

Her er Skiforeningens vinteraktiviteter 

Holmenkollmarsjen går av stabelen for 50ende gang og tusenvis av barn skal lære seg fiskeben og ploging. Skiforeningens aktivitetstilbud er variert.

Publisert 09.11.2023

Påmeldingen til alle vinterens aktiviteter åpner onsdag 15. november! 

Dette skjer i vinter

2. desember 2023: Offisiell åpning av det nye Skimuseet i Holmenkollen – på dagen 100 år etter at museet åpnet dørene første gang i 1923.

3. desember 2023: Publikumsåpning av det nye Skimuseet i Holmenkollen med en rekke gode tilbud og aktiviteter. 

3. desember 2023: Nissetur fra Sognsvann for barnefamilier. Dette arrangementet er gratis og åpent for alle. 

Romjulen 2023: De første langrennskursene for voksne starter opp. Disse pågår hele vinteren. Påmelding åpner 15. november for alle kurs. Som medlem i Skiforeningen sparer du 700 kroner på kursavgiften. 

Januar 2024: Barnas skiskole starter opp på mange ulike steder i og rundt Oslo. Påmeldingen åpner 15. november for Skiforeningens medlemmer og 22. november for resterende. Du sparer 465 kroner ved å være medlem. Det er barnet som skal delta som må være medlem. Husk å ha medlemsnummeret klart ved påmelding. 

Lørdag 10. februar 2024: Holmenkollmarsjen gjennom Nordmarka. Påmeldingen åpner 15. november. Earlybirdpris ut året + at de 200 første påmeldte får 10% ekstra rabatt på Earlybirdprisen. 

Søndag 11. februar 2024: Barnas Holmenkolldag i Holmenkollen. Påmeldingen åpner 15. november. I år har vi senket prisen på arrangementet for at enda flere skal ha muligheten til å være med. Medlemsprisen er nå 260 kroner. Det er også mulig å søke om friplasser. 

Helgen før vinterferien 2024: OBOS familiedager i Oslo og Asker. Dette er gratis og åpent for alle. Vi låner også ut skiutstyr. 

Vinterferien 2024: Åpne skidager i Oslo og Asker. Dette er gratis og åpent for alle. Vi låner også ut skiutstyr. Påmelding for barnehager og SFO/AKS. Mer informasjon kommer. 

Festhelg: Lørdag 10. og søndag 11. februar blir det festhelg i Holmenkollen med Holmenkollmarsjen og Barnas Holmenkolldag på rad og rekke. Foto: Christian Haukeli.

Familiemedlemskap kan lønne seg

Hele familien: Medlemskap er for opp til to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand.

En sum inkluderer alle: Alle i husstanden blir registrert med et eget medlemssnummer under hovedmedlemmets medlemskap. Med familiemedlemskap kan hele husstanden være medlem for en fast sum i året.

Alle får rabatt: Samtlige får alle de gode rabattene og fordelene som følger med medlemskap. 

BLI MEDLEM HER

skiforeningenlogo

Du bidrar til Markas skiløyper!

Skiforeningen - kjærlighet til Marka siden 1883
Bli medlem

Samarbeidspartnere