Ditt medlemskap / Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Alt du trenger å vite om medlemskap.

Hvor finner jeg medlemsnummeret mitt? 

Medlemsnummeret finner du i iMarka-appen. 
Medlemsnummer står også i e-poster du mottar fra Skiforeningen. 
Du kan eventuelt sende en mail til post@skiforeningen.no

Jeg har endret adresse. Hvordan får jeg rettet det opp?

Du kan melde adresseforandring på e-post til post@skiforeningen.no 

Jeg har ikke mottatt faktura, hva gjør jeg?

Har du ikke mottatt faktura i din nettbank eller har spørsmål om ditt medlemskap? Vi hjelper deg! Send en e-post til post@skiforeningen.no 

Hvor mye koster det å bli medlem?

Det finnes flere ulike medlemsalternativer. Er dere flere i samme husstand, kan familiemedlemsskap fort lønne seg. Se full oversikt over priser her.

Hvilke fordeler har jeg som medlem?

Medlemmer bidrar til løypekjøring om vinteren, tilrettelegging for sykling og andre markaopplevelser om sommeren, bidrar med sitt medlemsskap til å drifte 13 små og store markastuer, verdens største barneskirenn etc, etc.  
Som medlem får du svært gode rabatter på en rekke ting. Sportsutstyr er bare en del. Full oversikt får du her!

Hvorfor starter dere medlemsåret i september?

Vi pleier litt spøkefullt å å si at løypekjøringen bare er "pynten på kaka". Løypearbeidet er i aller høyeste grad helårsarbeid. Det skjer store forberedelser til vinteren på vårparten og om høsten. Skiforeningen har Marka-tilbud hele året. Derfor starter vi nytt medlemsår i september.

Har dere gavekort på medlemsskap?

Det har vi! Perfekt til dåp, konfirmasjon, jul og bursdag. 
Du kan feks gi bort et livsvarig medlemskap som gave og prisen på medlemskapet tilsvarer 20 ganger gjeldende årskontingent.  
Du kan også betale kontingenten for et eller flere år for den du ønsker å gi medlemskapet til. Ønsker du å gi bort et medlemskap for et år kan du gjøre det direkte her og mottageren vil motta medlemskortet så snart vi har fått innbetalingen din.  
  
Ønsker du å gi bort medlemskap for en lengre periode eller kanskje et livsvarig medlemskap? Da kan du sende oss en mail til post@skiforeningen.no så hjelper vi deg.  
Her finner du det 


 
 

Affiliates