Klart for innrykk på Løvlia: Den populære markastuen på Krokskogen har vært stengt en liten periode grunnet oppussing. Lørdag 26. august åpner dørene igjen. Vertskapet Henrik Nilsson og Thea Hofossæter, med sjefen på kjøkkenet, Bente Raade Solstad. Arkivfoto: Guri Leyell Skedsmo

Løvlia åpner og Markabussen ruller igjen

I høst er det Bente som er bossen på Løvlia.

Tekst: Trine Rom Giving

Publisert 23.08.2023

Sommerferien er tilbakelagt og foran oss venter en ny sesong i Marka. Det bugner av sopp og bær. Markastuene er åpne og byr på bakst og middager. Flotte oppelvelser fra sykkelsetet og til fots venter.

Løvlia åpner 

Løvlia skistue på Krokskogen har vært stengt en liten periode grunnet oppussing, men førstkommende helg åpner den populære markastuen dørene for turfolket igjen. 

Her finner du Løvlias åpningstider

Bente blir bossen

Utover høsten vil Bente Raade Solstad være den som styrer Løvlia. Bente har jobbet på Løvlia en årrekke og er godt kjent blant gjestene.

I sommer fikk Henrik Nilsson, som er vertskap på Løvlia sammen med Thea Hofossæter, påvist kreft, og gjennomgikk en operasjon. Det er planlagt videre behandling utover høsten, og Bente vil ha et større ansvar for driften frem til årsskiftet.  

– Jeg må ta det roligere i høst, men håper å være innom Løvlia så ofte jeg kan. Alt hva formen tillater. Turfolket får det samme, fine tilbudet, forteller Henrik. 

Kvinne baker.

På kjøkkenet: Bente Raade Solstad styrer på Løvlia i høst. Foto: Christian Haukeli

Markabussen ruller igjen

Markabussen til Ringkollen starter opp igjen lørdag 26. august, og går hver lørdag frem til høstferien.

Som medlem får du rabatt på Markabussen. Meld deg på her. 

Ny sesong: Løvlia åpner dørene for høsten. Foto: Tuva Skare

Samarbeidspartnere