To glade fyrer på langrenn

Føremelding

Se føremelding og preppestatus for alle områder her.

Skiføret i marka nå

Område med nylig preparerte løyper Klikk i kartet, eller søk etter sted for å gå til føremeldingen for et område.
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Det er fortsatt skiføre i høyden og nord i Marka, men høye temperaturer utover dagen

22.04.2019 00:54:59

Preppestatus for løypene oppdateres hele døgnet. Men teksten i føremeldingen legges ut hver morgen.Teksten nedenfor er gårsdagens tekst. Oppdatert tekst vil være klar mellom kl. 08.00 og 09.30.

Det er i dag delvis skyet oppholdsvær og temperaturer mellom +2 og +10 grader i Marka på morgenen. Det har i natt vært varmegrader i hele Marka og det blir temmelig bløtt føre utover dagen. Tidligere preparerte løyper står fortsatt godt, og det er fremdeles gode skiforhold i høyereliggende områder av Krokskogen, Nordmarka og Romeriksåsene. Det er best forhold på skogsbilveiene, i terrenget begynner det å bli for bløtt og sparsomt med snø til å preparere, men det er fortsatt mulig å gå mange steder. Bare flekker dukker nå stadig oftere opp, så ta det rolig i utforkjøringer.

Mange av skogsbilveiene som har vært brøytet i vinter er nå så godt som frie for snø, og det er mulighet for fine sykkelturer innover i Marka. Sjekk de lokale føremeldingene for detaljer. God tur!

Noen vann i Marka er fortsatt farbare, men sjekk de lokale føremeldingene for detaljer. På de fleste vann er stikkene tatt inn for sesongen da isen ikke lenger er brukbar til skiløyper. Kontroll av vannene utføres fortløpende.

Det tørre været gjør at det nå er en viss fare for lyng- og skogbrann, så vær varsom med bruk av åpen ild.

Se eventuelt liste over løyper og preppestatus.

Takk for støtten!
Det er dere medlemmer som gjør det mulig for oss å lage skispor og gode Markaopplevelser. Ennå ikke medlem? Meld deg inn her.

Det gamle sporet for løype 1229, Rundmyr – Langmyr
Det gamle sporet for løype 1229, Rundmyr – Langmyr
24 grader i solen ved Langmyr
Sommertemperatur