Dagens føremelding

Skiføret i marka nå

Område med nylig preparerte løyper Klikk i kartet, eller søk etter sted for å gå til føremeldingen for et område.

Fortsatt skiføre på skogsbilveier i høyden

28.11.2022 08.27.53

Regn, vind og plussgrader er ikke snøens beste venn, men vinteren holder fortsatt stand i høyden. Det er grått, vått og stedvis tåke i Marka nå på morgenen og temperaturen varierer fra 5 plussgrader i lavlandet til 0 grader i høyereliggende områder.

Varmegradene og den våte nedbøren gjør at de fleste velger å la snøen ligge til det blir kaldere igjen. Men sålen som ble skapt i forrige uke holder foreløpig stand på skogsbilveier i høyden. Det er likevel lurt å være forberedt på at det kan stikke fram litt grus her og der. Om du forsøker deg i noen av terrengløypene må du være forberedt på atskillig flere former for naturlige hindringer og klissvåte myrer.

I lavlandet er det nå begrenset med skiføre igjen, men fra Frognerseteren og inn til Nordmarkskapellet, fra Sollihøgda til Auretjernsbekken (på Djupdalsveien), ut fra Brovoll i Romeriksåsene og fra Svartbekken og vestover er det fortsatt gode muligheter. Sjekk de lokale meldingene for full status.

Om vannene i Marka er det å si at selv om det ligger en iskorpe langs land betyr det ikke at den er til å gå på. Selv ikke der hele vannet skulle være dekket er det særlig lurt å prøve seg så sant det ikke er et avkjølende bad som er intensjonen med forsøket.

Vi har spennende dager i vente: Temperaturene vil ligge rundt null, og er vi heldige får vi mer påfyll av snø i dag og i morgen. God tur!

Vi jobber hver dag året rundt for å tilrettelegge for flotte skispor og magiske opplevelser i Marka. Medlemskontingenten i Skiforeningen går direkte til dette arbeidet. Bli medlem nå.

Nok snø på Djupdalsveien

Foto: Erik Unneberg, 26.11.2022

Webkamera

Webkamera ved Sollihøgda
Sollihøgda
Webkamera ved Lokalet i Sørkedalen
Sørkedalen
Webkamera ved Ringkollen
Ringkollen
Se alle webkamera
Logoer for Kvikk Lunsj, Aftenposten og Obos.