To glade fyrer på langrenn

Føremelding

Se føremelding og preppestatus for alle områder her.

Skiføret i marka nå

Område med nylig preparerte løyper Klikk i kartet, eller søk etter sted for å gå til føremeldingen for et område.
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremeldingen tar sommerferie

16.09.2019 13:34:58
Det har vært en fin og lang sesong. De første skimulighetene kom i slutten av oktober. Deretter var det litt frem og tilbake med snø og mildvær fram til litt over nyttår. Siden midten av januar har det vært flotte skiforhold i Marka nesten helt fram til nå. Dvs. et halvt år med skimuligheter, og det kan vi ikke klage på. Ikke så bra som i fjor, men like bra som i 2013 - i alle fall om vi skal dømme etter antall preparerte løypekilometer.
Dette er sesongens siste føremelding. Vi takker for alle som har fulgt oss gjennom vinteren og ønsker dere en fin sommer i Marka - til fots eller på sykkel!

Takk for støtten!
Det er dere medlemmer som gjør det mulig for oss å lage skispor og gode Markaopplevelser. Ennå ikke medlem? Meld deg inn her.

Idyllisk ved Myrdammen
(Foto: Torgeir Stenstad, 03.09.2019)
Idyllisk ved Myrdammen
(Foto: Torgeir Stenstad, 03.09.2019)