Følg med på nettkamera

Kamera går! Hele døgnet. Ferske bilder fra ti nettkameraer viser fortløpende hvordan det ser ut på viktige utfartssteder og turmål. Det er bare å følge med!

Snøfall, sol, tåke, bart, grønt, høstgult – naturens mange skiftninger fascinerer. Markadatabasen viser deg hvordan det ser ut på ti steder hvor det er satt opp nettkamera. Herfra finner du ferske bilder året rundt, døgnet rundt. Særlig i starten av skisesongen er det spennende å følge med.

Det nyeste kameraet som er tilgjengelig i Markadatabasen, står på Torsæterkampen. Det driftes av Totenåsløyper AS, og «ser» ned på Rausteinshytta, et populært turmål på Totenåsen. Dette er også det kameraet som er høyest plassert. Det står i masta på toppen av Torsæterkampen, 841 meter over havet.

Også kameraet på Lygnasæter ligger forholdsvis høyt, 630 moh. Kameraet på Ringkollen viser en bit av traseen der skiløypa går – i 596 meters høyde. Fra Markadatabasens kameraside kan du også klikke deg direkte til Nordåsen skistadion, Kikutstua, Voksenlia, Holmenkollbakken, Solli gård, Kraft og Gamle Eiksetra i Lier. Du finner kamerasiden her.

Ellers har Markadatabasen også en betydelig samling med bilder som er sendt inn av folk som har kamera med på tur. Hver uke kommer det inn flere titalls bilder, og de finner du på denne siden.


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

DatoTittel, navn

25 Feb 2014

Kart og turplanlegger på 1-2-3

29 Des 2011

Fakta om føremeldingen

29 Des 2011

Fakta om Markadatabasen

08 Aug 2019

Rausteinshytta

Ut på tur - eldre nyheter

29 Sep 2014

1000 ting å gjøre på sykkel

Av Redaksjonen | Ut på tur

Kanskje du har syklet mye i skog og mark. Du har sett mye variert og vakker natur. Men det er garantert mange steder hvor du aldri har vært. Nå kan Skiforeningen presentere ikke mindre enn 1000 sykkelruter og -turforslag – fra Moss i sør, via hele Oslomarka, til Gjøvik i nord. 88 av dem er nettopp kommet på nett. Kanskje du skal prøve noen av dem før vinteren kommer?

22 Jun 2014

Ferietur på sykkel

Av Redaksjonen | Ut på tur

Skolene har tatt fri, og sommerferien er i gang for mange. Kanskje du skal legge noen ferieturer til Marka i år? Med sykkelen som framkomstmiddel kan du komme langt. Nå ved inngangen til ferien presenterer Skiforeningen et knippe nye sykkelruter og –turforslag på nett. Til sammen kan du velge blant over 900!

11 Mai 2014

Regn og tre meter snø

Av Redaksjonen | Ut på tur

Mildvær og dårlig føre preget første del av skisesongen 2013/2014. Men etterjulsvinteren ble langt bedre. Og i de nordlige områdene varte sesongen både lenge og vel. Så sent som 10. mai ble det preparert løyper på Nordåsen i Nannestad.