Følg med på nettkamera

Kamera går! Hele døgnet. Ferske bilder fra ti nettkameraer viser fortløpende hvordan det ser ut på viktige utfartssteder og turmål. Det er bare å følge med!

Snøfall, sol, tåke, bart, grønt, høstgult – naturens mange skiftninger fascinerer. Markadatabasen viser deg hvordan det ser ut på ti steder hvor det er satt opp nettkamera. Herfra finner du ferske bilder året rundt, døgnet rundt. Særlig i starten av skisesongen er det spennende å følge med.

Det nyeste kameraet som er tilgjengelig i Markadatabasen, står på Torsæterkampen. Det driftes av Totenåsløyper AS, og «ser» ned på Rausteinshytta, et populært turmål på Totenåsen. Dette er også det kameraet som er høyest plassert. Det står i masta på toppen av Torsæterkampen, 841 meter over havet.

Også kameraet på Lygnasæter ligger forholdsvis høyt, 630 moh. Kameraet på Ringkollen viser en bit av traseen der skiløypa går – i 596 meters høyde. Fra Markadatabasens kameraside kan du også klikke deg direkte til Nordåsen skistadion, Kikutstua, Voksenlia, Holmenkollbakken, Solli gård, Kraft og Gamle Eiksetra i Lier. Du finner kamerasiden her.

Ellers har Markadatabasen også en betydelig samling med bilder som er sendt inn av folk som har kamera med på tur. Hver uke kommer det inn flere titalls bilder, og de finner du på denne siden.

Edit

Flere bilder