Markaminner fra i sommer

Det er naturlig nok bilder av Marka i vinterskrud som preger Markadatabasen nå. Men 670 bilder fra tidligere i år kaller fram fine minner om våren, sommeren og høsten i Marka. Før året ebber ut tar vi en "mimretur" til vårt bildegalleri!

Hver eneste uke kommer det inn bilder til Markadatabasen - bilder som tas av turgåere med kamera i sekken. Bildene havner i vår etter hvert ganske rikholdige bildebase - den inneholder nå over 9.000 bilder fra ulike deler av Marka.

Vel 1.100 steder i Marka har sin egen nettside her Markadatabasen. Bildene brukes på disse sidene, samt til å illustrere sykkelruter, skiløyper, turforslag og artikler.

Se alle de 670 bildene her eller se dem område for område nedenfor.


Edit

Flere bilder

Ut på tur - eldre nyheter

01 Des 2008

Advent med snø

Av Redaksjonen | Ut på tur

Den første adventshelgen kom det andre store snøfallet i Oslomarka denne vinteren. Det første kom en måned tidligere, og nå var det fint med litt påfyll.

02 Nov 2008

Sesongens første skihelg et faktum!

Av Steinar Kjærnsrød | Ut på tur

15 cm nysnø, innbydende skiløyper, sol og et par kuldegrader - kan man forlange mer når kalenderen så vidt har skiftet til november?

26 Sep 2008

Prøv nye sykkelturer i høst

Av Redaksjonen | Ut på tur

25 nye turforslag ligger klar i Markadatabasen! Turene går i fem områder av Oslomarka, de fleste i Østmarka. Samtidig har Hadelandsåsene fått sine første sykkeltur-forslag her i Markadatabasen. Basen inneholder nå til sammen 303 sykkelruter og -turforslag. En mer omfattende presentasjon av sykkelmulighetene i Oslomarka finner du ikke.