Linda Tjørholm beste norske kvinne i verdenscupåpningen.

Tyske Uschi Disl vant sesongens første verdenscuprenn i skiskyting på Beitostølen.

Med seieren i åpningssprinten kunne Uschi feire 25 førstplasser i verdenscupen. Mer Tysk feiring ble det med Andrea Henkel på andreplass. Tredjeplassen tok Albina Akhatova fra Russland.

De norske jentene skuffet litt med Linda Tjørholm som beste på 14. plass. verdensener Liv Grete Skjelbreid Poiree fulgte på plassen etter. En liten sprekk på siste stående førte til to strafferunder og ras nedover resultatlista for fjorårets suverene skiskytterstjerne.

"Jeg gikk nok litt for hardt inn før skytingen. Det var kanskje litt urutinert av meg, men jeg er ikke bekymret for resten av sesongen. Det er det fysiske jeg har slitt med til nå, og det er godt å se at det begynner å falle på plass," sier Liv Grete til VG.

Forhåpentligvis stemmer alt for Liv Grete allerede neste helg da verdenscupen kommer til Holmenkollen.

Se fullstendige resultater på biathlonresults.com

Edit

Skiskyting - eldre nyheter

30 Nov 2004

Verdenscuprennene i skiskyting i Holmenkollen går som planlagt.

Av Skiforeningen | Skiskyting

29. november var siste frist for flytting av verdenscuprennene i skiskyting fra Holmenkollen. Med de siste ukers snøfall og kalde vær er en evt krise avverget og verdenscuprennene går som planlagt i Holmenkollen fra 9. til 12.desember.

24 Nov 2004

Berger går Verdenscup i Kuusamo uten gevær.

Av Skiforeningen | Skiskyting

Norges raskeste skiskøyter så langt i år går for en topp-plassering i helgens langrenns-verdenscup i finske Kuusamo.

22 Nov 2004

Det fortsetter å lave ned i Oslo.

Av Skiforeningen | Skiskyting

Verdenscupen i skiskyting 9. - 12. desember er nå sikret snø. I dag, mandag 22. november er det full snøstorm i Holmenkollen.