«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 19.02.2019 05:05

I Markadatabasen er det 1471 løyper, 0 prepareres i dag, 101 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Krokskogen
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Nesoddmarka
Mossemarka

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 19.02.2019 00:05

Les hele føremelding nr 2995
Tåkete og vått, men bra skiføre i Marka!

Preppestatus for løypene oppdateres hele døgnet. Men teksten i føremeldingen legges u... ........

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 318
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Sjuputtrunden» i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 1077
Kjenner du løypa Lysløype Nordåsen 2 km i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 53
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Finnerud i Nordmarka syd? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 951
Kjenner du stedet Ørfiske gård i Nordmarka syd? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.