«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 227
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Nøklevann rundt» i Østmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Østmarka.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 61
Kjenner du sykkelruta Fossum - Østernvann i Bærumsmarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Bærumsmarka og rutas startsted Fossum.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 292
Kjenner du stedet Tangerud i Lillomarka og Gjelleråsen? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Lillomarka og Gjelleråsen.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 106
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen KIF-hytta i Bærumsmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.