«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 19.03.2019 19:45

I Markadatabasen er det 1488 løyper, 395 prepareres i dag, 320 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Eidsvoll - Nes
Nesoddmarka
Hurdal - Feiring
Mossemarka
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 19.03.2019 19:14

Les hele føremelding nr 3023
Nok en strålende skidag i Marka!
Strålende sol og temperaturer mellom -11 og -1 i Marka denne morgenen. Det ligger an til nok en strålende skidag. Litt harde forhold på morgenen, s... ........

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 414
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Drømmerunden» i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 1435
Kjenner du løypa Gaustad - Tuggerud i Nordmarka syd? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 9
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Greinehytta i Krokskogen - Hole? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1271
Kjenner du stedet Nitelva i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.