«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 07.04.2020 06:25

I Markadatabasen er det 1541 løyper, 0 ferdig preparert i dag, 0 delvis preparert i dag, 30 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Eidsvoll - Nes
Hurummarka
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 07.04.2020 01:38

Les hele føremelding nr 3231
Både vinter og vår i Marka!

Preppestatus for løypene oppdateres hele døgnet. Men teksten i føremeldingen legges ut hver morgen... ........

Tips: Mye mer å se

Føremeldingen forteller hvordan skiføret er og hvilke løyper som er preparert i dag, i går og tidligere. Men samtidig får du tilgang til store mengder tilleggsinformasjon om de ulike turområdene. Markadatabasen inneholder rundt 450 turforslag, nærmere 900 sykkelruter, en presentasjon av over 2000 steder i Marka, i overkant av 25 000 bilder og mye mer. Alle løyper, sykkelruter og turforslag vises i topografisk kart. All informasjon er søkbar. Bli bedre kjent med Markadatabasen!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 203
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Haugrunden» i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Gjøvik, Toten og Land.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 1344
Kjenner du løypa Prestmarka - Thune skole i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Gjøvik, Toten og Land.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1344
Kjenner du stedet Granerud i Sørmarka? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 138
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Varmestua på Finstad i Eidsvoll - Nes? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.