«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 28.01.2020 05:05

I Markadatabasen er det 1531 løyper, 0 prepareres i dag, 0 andre ble preparert i går.

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 28.01.2020 00:01

Les hele føremelding nr 3161
En våt dag i Marka, men håp om snø i morgen

Preppestatus for løypene oppdateres hele døgnet. Men teksten i føremeldingen legge... ........

Tips: Lett å finne sykkelturforslag

Du studerer en side som beskriver en sykkelrute fra A til B. Men du har kanskje tenkt deg lenger enn som så. Se godt etter nederst på siden. Dersom du finner fanen "Turer", inngår sykkelruta i et eller flere turforslag. Klikk der - og du får opp turforslag(ene). Turene presenteres med turbeskrivelse, bilder og kart. Ta gjerne med en utskrift av beskrivelse og kart i sekken. Test det her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 490
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «I åpent landskap» i Vestmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Vestmarka.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 80
Kjenner du løypa Solfjellstua - Gaupebergveien i Krokskogen - Hole? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1054
Kjenner du stedet Svartbråtåberget i Hadelandsåsene? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Hadelandsåsene.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 81
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Skeidarkollen i Sørmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.