«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 182
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Langt, men lett» i Sørmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 830
Kjenner du sykkelruta Sundvollen - Kalkverket (Steinsfjorden vest) i Krokskogen - Hole? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole og rutas startsted Sundvollen.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 2036
Kjenner du stedet Mo gård i Krokskogen - Hole? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 113
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Busterudvangen i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.