«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 08.04.2020 07:45

I Markadatabasen er det 1541 løyper, 0 ferdig preparert i dag, 0 delvis preparert i dag, 45 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Eidsvoll - Nes
Hurummarka
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 08.04.2020 07:49

Les hele føremelding nr 3232
Fortsatt skiføre nord i Marka!

Det våres i Marka, men det er fortsatt skiføre nord i Marka (over 450-500moh). I mellomhøyde 3-400moh) er det overgangsforhold mellom skiføre og b... ........

Tips: Se alle bildene fra steder, løyper og ruter på samme side

Hundrevis av steder, løyper, sykkelruter og turforslag har sin egen side i Markadatabasen. De aller fleste er illustrert med bilder. De vises i en bildekarusell på siden. Dersom du ønsker å se alle bildene på en egen nettside, klikker du på "Se alle bildene via bildearkivet". Se et eksempel her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 98
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Skansebakken Løvlia tur-retur» i Krokskogen - Hole? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 902
Kjenner du løypa Storsand [Grønsand] - Myrvold - Øvre Lamyr - Stikkvannshytta i Hurummarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Hurummarka.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 837
Kjenner du stedet Merradalen i Bærumsmarka? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Bærumsmarka.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 56
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Damtjern varmestue i Krokskogen - Hole? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.