Føremelding for Nordmarka nord

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Siste føremelding

Svartbekken: Skiforeningen 21/11 kl. 07:06:
1 grad og overskyet. Total snødybde er 15-20 cm. Vi har igjen fått et væromslag som gir oss yr/sludd. Det ble sloddet med scooter og sporsatt fra Svartbekken til Sandbekkhytta i går samt pakket opp mot Syljeseter/Grønntjern. Fine forhold!
Smøretips: Universalklister dekket med rød voks.

Svea/Mylla: Mylla løypeforening 19/11 kl. 08:47:
1 grad og tåke. Total snødybde er 30 cm. Selv her på 500 moh. kom nedbøren i går som regn. Det er bare å vente på en annen værtype før det blir kjørt opp igjen. For å beholde så mye som mulig av snøen som er så våt er det best å ikke kjøre i den. På søndag ble det meste av traseer pakket med scooter.

Angående preparering på skogsbilveier i perioden november og desember
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. I perioden frem til jul har enkelte av grunneierne behov for veiene til uttransportering av tømmer og drift av eiendommene. I forbindelse med snøvær i perioden november og desember er vi i tett dialog med grunneierne som tar en fortløpende vurdering på hvilke veier som kan anvendes som skiløyper når deres egen drift avsluttes. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Nordmarka nord

Isen har begynt å legge seg på Mylla
Isen har begynt å legge seg på Mylla
Novemberkveld ved Mylla