Føremelding for Nordmarka nord

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Nordmarka nord

Stryken/Svartbekken: Skiforeningen 19/2 kl. 06:14:
-4 grader og klarvær. Total snødybde er 20-50 cm. Vi frisker opp løypene fra Svartbekken mot Kalvedalen og Gjerdingen dam i dag. Det beste utgangspunktet for skiturer nå om dagen er Svartbekken hvor det også er gode parkeringsmuligheter. Det vil være skarpt føre på morgenen før løypemaskinen har vært der eller solen har myknet løypene. På Stryken er det fortsatt isete og snøløse partier. God tur!
Smøretips: Universalklister.

Svea/Mylla: Mylla løypeforening 19/2 kl. 07:42:
-2 grader og klart. Total snødybde er 0-80 cm. Preppet Myllsdammen - Trantjern - Bislingen - Grønntjernkrysset - Bislingveien. Nok et hjul gikk i stykker på maskinen, men fikk omsider tak i nytt og montert. Kjørte deretter: Myllsdammen - Kanalløypa - Svea - Sørlibakken - Stormyra - (skulle videre til Skjerpelykkja, men måtte snu før Vollaveien pga. lite snø, samt vann og myr). Kjørte videre Volla med akebakken - Bratvolltoppen - Ballangrudhøgda - Trantjern - Myllsdammen. Ballangrudhøgdaløypa har varierende forhold fra bar bakke flere steder til grei løype. Alle trær som var falt ned i den kraftige vinden forleden ble fjernet. Flere steder i traseen er snøen gått over til hard is.
Viktig: Skiturister som skal til Mylla i helgene, bør pga. stor trafikk ved Svartbekken følge Rv4 til Grua og følge skiltingen til Mylla. Viktig også at dere kjører samme veien hjem.

Brøyting av veier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Nordmarka nord

Fine forhold opp Kalvedalen
(Foto: Lars Gulbrandsen, 17.02.2020)
Fine forhold opp Kalvedalen