Føremelding for Gjøvik, Toten og Land

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Gjøvik, Toten og Land

Gjøvik kommune 17/2 kl. 08:51:
Snertingdal/Biri. Starter med å frese opp igjen harde og isete spor i dag, men dette vil ta tid da det er veldig hardt. Stormyrrunden og Grindlirunden kjøres mandag. Noen av sideløypene må nå vente på snø.

Høgbrenna: Søndre Land kommune 13/2 kl. 14:11:
-3 grader. Sol. Total snødybde er 40 cm. Mesteparten av løypenettet på Søndre Land østås er kjørt etter mildværet i starten på uka. Noe isete og harde forhold, men runden om Dølsætra (577) og Rudsætra (574) har god standard. De andre løypene har partier med overvatn/kjøving og oppgåtte bekker. Beste utfartssted er Flyplassen (1168) langs FV 247 eller inn Tyskervegen og opp til P-plassen ved Høgbrenna. Skihytta (65) er åpen med servering i helga. Fortsatt greit med snø i terrenget (30-50 cm).
Smøretips: Isklister.

Rørmyra: Vestre Toten kommune 15/2 kl. 08:02:
Da holder vi på med å preppe opp igjen samtlige løyper vest for Raufoss. Sjekk status i Skiforeningens løypekart eller iMarka-appen. Det har blåst en del i natt i kombinasjon med ett lett dryss snø, så sporene var nesten visket ut. Flotte forhold for både skøyting og klassisk inne på Åsen. Har også preppet inn til Solvoll, flotte forhold til Paulsrud, men lite snø i enkelte partier mot Solvoll. Det er også lite snø i enkelte partier i lysløypa mellom Skumsjøen og Raufoss. Skal vi tro på YR så anbefales nok Åsturen i dag 😁 God tur !

DNT Osbakken - Veset: Breiskallen Sportsklubb 7/2 kl. 18:42:
-2 grader. Flott vintervær. Total snødybde er 40 cm.

Breiskallen Sportsklubb 7/2 kl. 18:40:
Da er det klart for en flott lørdag på Vardalsåsen, eller en runde på Skumsjøisen, før eventuellt regnet kommer på søndag. flotte forhold ut fra DNT Osbakken. Ønsker all en fin skitur. Hilsen BSK ,Tor og Roar.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Gjøvik, Toten og Land

Løypekjøring på Vardalsåsen
(Foto: Roar Myhre, 07.02.2020)
Løypekjøring på Vardalsåsen