Slik blir du frivillig i Marka

Hundrevis av frivillige bidrar til arbeidet i Marka og på arrangementer i Holmenkollen. Slik blir du en del av felleskapet. 
Published 11/3/2022 Updated 11/7/2022

De frivillige legger ned en stor innsats år etter år. Alt handler om å skape gode markaopplevelser og flotte øyeblikk i Holmenkollen. 

1. Markatjenesten

Markatjenesten er Skiforeningens hjelpere ute i Marka. De frivillige gjør mange forskjellige typer oppgaver gjennom hele året.

Hovedoppgaven er å inspirere og bidra til gode tur- og naturopplevelser. Du kan selv velge hva du ønsker å bidra med. Markatjenesten er en hyggelig gjeng med engasjerte personer som samles et par ganger i året for felles hygge og informasjonsutveksling. Som frivillig får du flere goder.

Blant oppgavene er:

  • Bli med på Markaibussen og bidra med tips og informasjon.
  • Bemanne smørestasjoner på Skiforeningens stuer og utfartssteder.
  • Bidra ved arrangementer i regi av Skiforeningen.
  • Hjelpe til på Barnas skiskole.
  • Være med i ”sykkelpatruljen”.
  • Hjelpe til med å rydde løypene i Marka.

2. Holmenkollmarsjen 10. februar 2024

På Holmenkollmarsjen er det et stort antall frivillige i sving både før, under og etter arrangementet. For at Skiforeningen skal kunne fortsette å arrangere et av Norges største og beste turrenn, er vi helt avhengig av den hjelpen vi får fra de frivillige. 

3. Barnas Holmenkolldag 11. februar 2024

Barnas Holmenkolldag er verdens største barneskirenn, og har blitt arrangert siden 1973. Vil du være med å skape minnerike opplevelser og stolte øyeblikk på verdens største barneskirenn? 

4. Andre arrangementer

Skiforeningen arrangerer også en rekke andre aktiviteter og arrangementer gjennom året hvor vi trenger frivillige. Kontakt oss dersom du ønsker å høre mer om disse mulighetene.

maskot

Barnas Holmenkolldag: Bredden i frivilligaktiviteter er stor. Går du med en aldri så liten entenainer i deg, er maskot-rollen attraktiv. 

Lyst til å jobbe som frivillig?

Vi har behov for flere frivillige til mange typer meningsfulle oppgaver i Marka. Velkommen på laget!

Registrer deg her 

Affiliates