Slik blir du frivillig i Marka

Hundrevis av frivillige bidrar til arbeidet i Marka og på arrangementer i Holmenkollen. Slik blir du en del av felleskapet. 

03.11.2022 / Oppdatert 07.11.2022

Rydding av løyper i skogen og gjennomføring av verdens største barneskirenn er bare noen av mange oppgaver de frivillige er engasjert i gjennom året.  Alt handler om å skape gode Markaopplevelser og flotte øyeblikk i Holmenkollen.

De frivillige legger ned en stor innsats år etter år.  Er du nysgjerrig på arbeidet? Her er noe av det du kan engasjere deg i.

1. Markatjenesten

Markatjenesten er Skiforeningens hjelpere ute i Marka. De frivillige gjør mange forskjellige typer oppgaver gjennom hele året. Hovedoppgaven er å inspirere og bidra til gode tur- og naturopplevelser. Du kan selv velge hva du ønsker å bidra med. Markatjenesten er en hyggelig gjeng med engasjerte personer som samles et par ganger i året for felles hygge og informasjonsutveksling. Som frivillig får du flere goder.

Blant oppgavene er:

  • Bli med på skibussen og sykkelbussen og bidra med tips og informasjon.
  • Bemanne smørestasjoner på Skiforeningens stuer og utfartssteder.
  • Bidra ved arrangementer i regi av Skiforeningen.
  • Hjelpe til på Barnas skiskole.
  • Være med i ”sykkelpatruljen”.
  • Hjelpe til med å rydde løypene i Marka.

2. Holmenkollmarsjen 18. februar 2024

På Holmenkollmarsjen er det et stort antall frivillige i sving både før, under og etter arrangementet. For at Skiforeningen skal kunne fortsette å arrangere et av Norges største og beste turrenn, er vi helt avhengig av den hjelpen vi får fra de frivillige. Velkommen med på laget!

3. Barnas Holmenkolldag - 50 år i 2024

Barnas Holmenkolldag er verdens største barneskirenn, og har blitt arrangert siden 1973. Vil du være med å skape minnerike opplevelser og stolte øyeblikk på verdens største barneskirenn? Da er du hjertelig velkommen med i frivilligteamet!

4. Andre arrangementer

Skiforeningen arrangerer også en rekke andre aktiviteter og arrangementer gjennom året hvor vi trenger frivillige. Kontakt oss dersom du ønsker å høre mer om disse mulighetene.

 

maskot

Barnas Holmenkolldag: Bredden i frivilligaktiviteter er stor. Går du med en aldri så liten entenainer i deg, er maskot-rollen attraktiv. 

Lyst til å jobbe som frivillig?

Vi har behov for flere frivillige til mange typer meningsfulle oppgaver i Marka. 

Registrer deg her 

Sommeraktiviteter: Prosjekt Friluftsglede får tusenvis av barn ut i skogen  hvert år. Frivillige gjør en fantastisk innsats. 

Samarbeidspartnere