Vestlia

Tomme

Foto: Erik Unneberg, 12.11.2005

Om Vestlia

NB! Vestlia vil dessverre ikke ha ordinære åpningstider vinteren 2020-21. Hytta kan leies av grupper for hele helger til prisen av en natt.

Vestlia ligger flott til i Vestmarka, og drives av Asker Skiklubb. Stedet ligger 1,5 km fra Solli parkeringsplass, og er et yndet turmål for barn og unge, samt langfarerne fra andre deler av Marka. Inneservering og peisestue - vafler er Vestlias spesialitet. Åpent søndager fra nyttår til påske. En populær møteplass for småbarnsfamilier. Løypenettet rundt hytta (også med lys) gjør at det er mulig å gå mange runder i varierte løyper, uten å gå langt inn i skogen. Morsom skogsløype fra Vestlia til Myggheim, en "skiskole" med mye nedoverkjøring fra Vestlia.

Vestlia er stengt i sommerhalvåret. Hytta er da i bruk til overnattinger for grupper. Se asker-skiklubb.no for info om utleiemuligheter.

Skogsvei/sti/skiløype fra Solli parkeringsplass, 1,5 km.

Løyper i nærheten

Løype Lengde Sist preparert Preppetype