Kjørestua på Sagvollen

Kjørestua

Foto: Else Randi Kvåle, 08.06.2009

Om Kjørestua på Sagvollen

Hadeland Turlag har fått leige Kjørestua av Gran Allmenning. Kjørestua ligger 50 meter sør for Sagvollstallen, på andre sida av parkeringsplassen.

Kjørestua er ubetjent DNT-hytte og utstyrt med standardlås. Den ble offisielt åpnet 4. oktober 2009 av assisterende generalsekretær i Turistforeningen, Anne Mari Aamelfot Hjelle.

Turlaget disponerer 1. etasje som består av kjøkken, stue og soverom. Kjørestua har 7 sengeplasser + sovesofa for to personer. Hytta er utstyrt med propankomfyr, kjøkkenutstyr og sengetøy (lakenpose nødvendig). Det er vedovn i hvert rom.

Leies ut etter avtale med DNT Hadeland Turlag.

Med tog eller buss til Gran på Hadeland. Derfra til fots, på sykkel eller med taxi til hytta. Med egen bil følger du riksveg 4 til Gran. I sentrum tar du av østover og følger veien til Nordre Ålsbygd og herfra videre til Sagvollen (bomvei).