Tidligere seter under gården Fevik i Nannestad. Senere, på 1920- og 1930-tallet, var det torvuttak i området. De bruksberettigede hentet ut torv som de brukte til å blande med husdyrgjødsel, altså til gjødslig av markene. Hvorvidt bøndene måtte betale noen avgift til almenningen for dette, vites ikke.
Feviksvangen er lett tilgjengelig for turfolket, både sommer og vinter. Det går en setersti over vangen og ned til bygda, og det er også skiløype fra Åsgreia og opp til Vardåsen og Bekkestua. Fra Haugsvangen går det en stikker inn til Feviksvangen. I tillegg prepareres det av og til skiløype på Gimilveien fra Åsgreina til Feviksvangen. Gimilveien kan også benyttes av syklister sommerstid.
På Feviksvangen finnes en restaurert ljørkoie (hvilekoie) med overnattingsplass til seks personer. Dette ei lafta hytte med et ildsted i midten, åpning i taket og benker langs veggene. Her finner du også ved, men husk å ta med øks. Mot at du bidrar til å ta vare på dette kulturminnet, er koia gratis å bruke. Tidligere fungerte den som hvilekoie for de som drev med uttak av torv på Feviksvangen. Koia ble trolig oppført i 1920 av Ditleif Nyberg, for øvrig samme mann som satte opp Nybergskoia.
(Kilde: http://www.romeriks-almenningene.no)
Feviksvangen var kjentmannspost i perioden 2004 - 2006.