Føremelding for Vestmarka

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Vestmarka

Solli gård: Skiforeningen 29/1 kl. 07:39:
0 grader og lett snø. 11 cm snø siste døgn. Total snødybde er 10-35 cm. Endelig!! Temperaturen holdt seg på riktig side for å gi snø isteden for regn og vi kan melde om 11cm kram nysnø på Solli. Dette gjør at vi kan begynne å jobbe oss innover på veinettet i Marka igjen, samt utvide lysløypa. Vi må være litt påpasselig på steder vi vet det kun er holke under nysnøen og muligens avvente litt med prepareringen så nysnøen får fryst fast og festet seg til underlaget, hvis ikke er det risiko at vi drar med oss nysnøen som ligger oppå. Følg med på iMarka-appen for live oversikt hvor vi preparerer. Ta det forsiktig i utforkjøringer, her kan det både være isete og stein og fjell som kommer frem, ikke minst opp og ned til Storemyr. Isen på vannene er IKKE farbar! God tur!
Smøretips: Rød spesial V55.

Vestmarksetra: Bærum kommune 24/1 kl. 13:09:
Vi planlegger å preppe fra Vestmarksetra til Grønland og til Mikkelsbonn via Svartvann natt til lørdag. Det er hardt, men fine forhold fra Stovivollen. Vær obs på isete partier mellom Vestmarksetra og Stovivollen - de kan komme overraskende på i nedoverbakkene der det ploges mye og der sola får godt tak.

Nærområdet, Asker: Skiforeningen 29/1 kl. 07:15:
2 grader og sludd/regn. 1-2 cm snø siste døgn. Total snødybde er 0-10 cm. Det er ikke skiføre i nærområdet, isen på vannene er ikke kontrollert.

Brøyting av skogsbilveier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Vestmarka

Fortsatt skiføre i Vestmarka
(Foto: Simon J. Johansson, 16.01.2020)
Fortsatt skiføre i Vestmarka
(Foto: Simon J. Johansson, 16.01.2020)
Grønlandsveien leverer
(Foto: Erik Unneberg, 26.01.2020)
På sykkel opp Grønlandsveien
(Foto: Erik Unneberg, 26.01.2020)

stuer med servering

Gupu

Åpen lør 11:30-16:00, søn 11:00-16:00.
Myggheim

Åpen lør-søn 11:00-15:00.
+ - Vis alle færre stuer med servering

stuer med servering

Mikkelsbonn

Gupu

Åpen lør 11:30-16:00, søn 11:00-16:00.

Myggheim

Åpen lør-søn 11:00-15:00.