Føremelding for Vestmarka

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Vestmarka

Solli gård: Skiforeningen 21/1 kl. 07:14:
8 grader og lettskyet. Total snødybde er 0-30 cm. Gårdagens mildvær har holdt seg over natten så nå venter vi på at temperaturen skal synke utover dagen/kvelden. På veien i lysløypa, samt veien fra Sandungen-Mikkelsbonn, er det stort sett flotte forhold, men så er det stedvis ispartier som gjør at du må forvente å ta av skiene. Løypa inn til Myggheim har blitt isete og rufsete og Storemyr trenger mer kulde for å kunne kjøres over med stormaskin igjen så denne vil vi ikke preparere. Vi anbefaler at lysløypa inn til Sandungen. Det ligger stein noen steder i løypa, så vent med å bruke dine fineste ski. I terrengløypene er det ikke skiføre. Her trenger vi mer snø og kulde for videre preparering. Husk solbriller og god tur!
Smøretips: Isklister/universalklister.

Nærområdet, Asker: Skiforeningen 21/1 kl. 07:21:
5 grader og klarvær. Total snødybde er 0-10 cm. Det er ikke skiføre i nærområdet. Isen på vannene er ikke farbar.

Vestmarksetra: Bærum kommune 20/1 kl. 13:35:
Vi velger å ikke preparere Grønlandsveien nå som det er varmegrader. Jobber nå med å tilføre snø mellom øvre p-plass og Grønlandsveien og venter på kulde og/eller snø før vi kan preppe igjen.

Brøyting av skogsbilveier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Vestmarka

Fortsatt skiføre i Vestmarka
(Foto: Simon J. Johansson, 16.01.2020)
Fortsatt skiføre i Vestmarka