Føremelding for Vestmarka

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Vestmarka

Solli Gård: Skiforeningen 6/4 kl. 08:18:
+2 grader. Overskyet. Total snødybde er 0-10 cm. Prepareringen er over for denne gang. Nå får de ivrigste skientusiastene dra ut det siste av denne sesongen så får de andre begynne og finne frem sykkelen og joggeskoene. Det er fortsatt mye is innover så skal du gå på beina så er det nok lurt å ha med seg brodder. Vi vil takke for en sesongen som var meget bra i starten og ble omtalt som en av de mest snøfattige i januar-februar og med en helt grei avslutning til tross for at vi ikke kom gjennom påsken. Det har til tross for den snøfattige midtvinteren vært mulig å gå på ski fra midten av november til idag med noen få dager i februar som unntak. Nok en gang takk for alle tomler opp i løypene så ses vi på sommerføre om ikke så lenge! Vi kommer tilbake med mer informasjon om barmarksforholdene etterhvert. "Watch this space!"
Smøretips: Universalklister

Bærum kommune 3/4 kl. 09:31:
Det fortsatt gode skimuligheter fra Skoglund. Isete og lite snø den første bakken fra Skoglund og noen partier underveis. Har preppet til Risfjellet, Mikkelsbonn via Svartvann og til Burås i dag.

Nærområdet, Asker : Skiforeningen 3/4 kl. 09:22:
4 grader. Delvis skyet. Det er tørt og bart i nærområdet, det er kun i nordhelllinger og inne i skogen det kan ligge igjen is! Stiene opp i Marka er tørre og fine, men man kan møte på is og snø etterhvert som man kommer seg innover i Marka og opp i høyden! Må oppfordre til at publikum holder seg unna dyrket mark da bøndene er i gang med våronn!

Brøyting av skogsbilveier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Vestmarka

Godt med en skitur etter endt hjemmeskole
(Foto: Skiforeningen, 30.03.2020)
Godt med en skitur etter endt hjemmeskole