Føremelding for Vestmarka

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Vestmarka

Solli gård: Skiforeningen 20/1 kl. 07:20:
5 grader og klarvær. Total snødybde er 0-30 cm. I dag og i morgen er to kritiske dager for skiføret med mye varmegrader og litt vind så vi vil stedvis begrense prepareringen i håp om å beholde mest mulig snø når litt kaldere vær kommer på onsdag. Men vi lager et tilbud på veien i lysløypa og opp rundt Vestlia, så ser vi an forholdene innover i Marka og ned klassiskløypa. Løypa inn til Myggheim har blitt isete og rufsete og Storemyr trenger litt kulde igjen for å kunne kjøre over med stor maskin så denne vil vi ikke preparere. Det ligger stein noen steder i løypa, så vent med å bruke dine fineste ski. Det er isete i svinger og på steder der solen treffer, så var forsiktig. I terrengløypene er det ikke skiføre. Her trenger vi mer snø og kulde for videre preparering. Sjekk løypekartet eller iMarka-appen for full oversikt over preparering av løypene. Isen er IKKE farbar. Vi på Solli ønsker deg en god tur!
Smøretips: Isklister/universalklister.

Nærområdet, Asker: Skiforeningen 20/1 kl. 06:52:
3 grader og delvis skyet. Total snødybde er 0-10 cm. Det er ikke skiføre i nærområdet. Isen på vannene er ikke farbar.

Vestmarksetra: Bærum kommune 20/1 kl. 13:35:
Vi velger å ikke preparere Grønlandsveien nå som det er varmegrader. Jobber nå med å tilføre snø mellom øvre p-plass og Grønlandsveien og venter på kulde og/eller snø før vi kan preppe igjen.

Brøyting av skogsbilveier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Vestmarka

Fortsatt skiføre i Vestmarka
(Foto: Simon J. Johansson, 16.01.2020)
Fortsatt skiføre i Vestmarka