Føremelding for Totenåsen

Tilbake til alle områder

Føremelding for Totenåsen

Torsætra - 18. mars 2023 kl. 10:02

Meldt inn av Totenåsløyper AS

Temperatur: -1 til 5 grader.
Vær: Sol.
Snødybde: 80-120 cm.

Alle løyper er preparert på morgenen, også der det ikke fremgår av sporingen. Dette fordi disse er kjørt med en demomaskin uten sporing. Vi har åpen dag i garasjen i dag! Fra kl 1100. Kom innom å se dugnadsinnsatsen fra innsida. Dere må gjerne gi løypesjef Rune Skjelstad en sms – mob 466 20 959 – om det er dårlige forhold noen steder. Vi gjør alt vi kan for at dere skal ha de beste skispor! En liten OBS-varsel i Gransmarkrunden: Det kjøres tømmer i veien ved Skjellgarden i Gransmarka. Vær forsiktig. All kjøring og «arbeidskraft» i Totenåsløyper» gjøres på dugnad, men det koster å kjøre maskinene. Tusen takk for at du husker å støtte dette arbeidet. Parkeringen ved kafèen på Torsætra er for gjester. Du er selvfølgelig velkommen til å parkere der om du skal kombinere ski og middagsbesøk hos Ingunn og Frode – noe vi absolutt anbefaler. De har også verdens beste vafler. Vennligst respekter at de ønsker å ha denne plassen til sine gjester. PS; Totenåsløyper betaler også for brøytingen av parkeringene på Borgen og ved grustaket i nordenden av Skjeppsjøen. Takk for at du bidrar. VIPPS 77261 Se sporing av løyper på iMarka og skisporet. Se www.totenasloyper.no.

stuer med servering

Tidlig vinter ved Rausteinshytta

Rausteinshytta

Åpent i dag fra 11:00 til 15:00
Påske på Torsætra

Torsætra

Åpent i dag fra 10:00 til 17:00

stuer med servering

Tidlig vinter ved Rausteinshytta

Rausteinshytta

Åpent i dag fra 11:00 til 15:00

Torsætra

Åpent i dag fra 10:00 til 17:00

Bilder fra Totenåsen

Vakkert lys ved Fjæluhøgda hyttefelt
Gyllent landskap
(Foto: Haakon Aarsby, 20.01.2023)
Her sitter Rune Skjelstad bak spakene i gravemaskinen, like nord for setervollen på Anfinnsætra i løypa mot Rausteinshytta. Han er i ferd med å pigge vekk en fjellskrent som har vært til hinder for løypekjøringen, men nå er fjellet borte. Rune er vant til å jobbe dugnad, da han på vinteren også har mange timer i løypemaskinen. Alt arbeid året rundt blir gjort på dugnad i Totenåsløyper.
Gravemaskin på jobb i løypetraseen
(Foto: Harald Udnæseth, 22.10.2022)
Nykjørte spor og gnistrende føre ved Svartungen første helga i april, både der Hurdal Hele Året kjører og der Kolbukameratene kjører. Skiløperen på bildet er i ferd med å passere Svartungstua, der løype 1174 fra Tømmertorget fortsetter på løype 983 mot Vesle Damtjennet og Nordenga i Skrukkelia.
Fine skiforhold ved Svartungstua
(Foto: Thore Knudsen, 03.04.2022)

Webkamera

Webkamera fra Torsæterkampen
Torsæterkampen
Se alle webkamera
Logo Hafslund, Møller Bli, Obos.
) )

Samarbeidspartnere