Føremelding for Romeriksåsene - Nannestad

Føremelding for Romeriksåsene - Nannestad

Grustaket [Nordåsen] - 30. april 2021 kl. 22:58

Meldt inn av Nannestad og Bjerke løypekjørerlag

Temperatur: 1 til 7 grader.
Vær: Skyet/opphold.
Snødybde: 10-90 cm.

Melding fra løypekjører etter kveldens prepping. Løype fra Rustad. Det er noen bare flekker fra bommen i Rustad og opp mot gapahuken. Resten av trasé er det godt med snø. Ut fra Grustaket de første 300 m er det litt «rufsete» og skitten snø etter at det er kjørt ut tømmer. Transportetappe med staking. Honsjørunden ellers er uten bare flekker. Til Marifjell mer enn nok snø. Vi prepper i morgen kveld, og tar da også med oss Høgmåsan. Status på Grasrotandelen: Vi har 449spillere Vi takker for alle som gir sitt bidrag til Løypekjørerlaget. Husk 7% av det du spiller for går til en god sak! Ønsker du å støtte vårt arbeide med Grasrotandel kan du sende en SMS til 60000 med følgende tekst: GRASROTANDELEN 921731787 eller gi et bidrag på VIPPS 11232 Vi jobber for løypene i Nordåsen

Brovoll - 24. april 2021 kl. 07:55

Meldt inn av Skiforeningen

Temperatur: -1 til -3 grader.
Vær: Blå himmel og sol.
Snødybde: 40-90 cm.
Smøretips: Rode multigrade klister

Det fine været bare fortsetter; sol og strålende vær i dag også. Kuldegrader i natt. Det er skarpt føre i løypene de første timene, men det mykner fort utover dagen. Løypene ut fra Brovoll ble preparert i natt. Det ble kjørt følgende: Brovoll - Bukkelia - Snellingsflaka - Råbjørn - Råsjøen. Tilbake til Brovoll ble det kjørt Snellingen - Brovoll. Også Brovoll utfartsparkering - Korsvanna - Langvannet. Veldig fine forhold for årstiden. Dette ble siste preparering for denne sesongen. Det er muligheter for skiturer på Romeriksåsen en god stund til fremover selv om vi avslutter nå, men en gang må vi gi oss. En fantastisk sesong har det i alle fall hvert. Ønsker alle en god sommer når den tid kommer, så sees vi til en helt ny sesong, helt koronafri! Ha en strålende dag!

Tæruddalen - 17. mars 2021 kl. 10:52

Meldt inn av Lillestrøm kommune/Skedsmo skiklubb

Temperatur: -2 til -4 grader.
Vær: Sol og klarvær.
Snødybde: 0-100 cm.
Smøretips: Klister

Per nå gode forhold tatt i betraktning været og at vi nesten ikke hadde snø for litt siden. Syd siden av lysløypa er der det er dårligst og blir nok ikke kjørt mer nå fremover, gode løyper når man kommer opp mot krysset (gapahuken) og videre inn i marka er det flott, lite overvann på myra per nå så ingen store hindringer for å komme seg videre ut i marka. På Gjerdrum siden også gode løyper men i Gjerdrum er det startet opp tømmerdrift noen steder så sjekk innom disse også da det kan være avbrudd på løypene, dette gjelder ikke løyper til Busterudvangen eller Ringdalsveien. Holder det seg med minusgrader om natten så har vi skiløyper en stund til. Støtt Skedsmo skiklubb sin løypekjøring på vipps 508401 God tur.

Adkomst til Brovoll i vinter

Gladnyhet: Lunnertunellen har åpnet igjen, så nå slipper man omkjøringen via E6 og E16 østfra om man kjører fra Oslo.

Markastuer og smittevern

Mange markastuer er nå åpne. Husk at på disse stuene gjelder de samme reglene for å hindre virusspredning som i resten av samfunnet og spesielt på serveringssteder. Det betyr at du må bruke munnbind når du går inn, og til og fra bordet du sitter ved – det holder ikke å bruke bøff eller et skjerf foran ansiktet! Hold også god avstand og spritvask hendene når du går inn.

Bilder fra Romeriksåsene - Nannestad

Idyll i stiløse omgivelser
(Foto: Nina Didriksen, 12.07.2021)
Idyll i stiløse omgivelser
(Foto: Nina Didriksen, 12.07.2021)
Vinteren holder enda lenge på Marifjell
(Foto: Line Mork, 08.05.2021)
25 centimeter nysnø over Bukkelia!
(Foto: Jarle Jensen, 13.04.2021)

stuer med servering

Marifjell
Se alle webkamera

Værvarsel (YR.NO)

Logoer for Kvikk Lunsj, Aftenposten og Obos.
) )