Føremelding for Romeriksåsene - Nannestad

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Romeriksåsene - Nannestad

Brovoll : Skiforeningen 3/4 kl. 07:18:
-3 grader. Klart pent vær og sol . 1-2 cm snø siste døgn. Total snødybde er 30-90 cm. Påskeværet har absolutt ikke tenkt til å gi seg. I går var det en litt mer variert dag, hvor vi også fikk en snøbyge over åsen. Det ble en til to cm til sammen, noe som gjorde seg i merkbart i Skiløypa. Det ble preparert enkelte løyper ut fra Brovoll i går kveld, fortsetter i dag over Snellingsflaka og til Sjonken. Tar også med Dæhlieløypa. Vi kjører nå tur - retur Snellingen - Bukkelia, da det er lite snø, og en del is i solhellingene ned til Råsjøkrysset. Fra Råsjøkrysset er det fortsatt fint å gå på ski i retning Råsjøen. Det er skarpt føre med et tynt lag av nysnø på toppen, som blir veldig bra når vi nå for frest og blandet dette. Noe bøss i tett skog der vi ikke preparerer i dag, vil det være etter etter sterk vind de siste dagene. Ellers overraskende bra i marka til årstiden å være. God tur!

Smøretips: Klister.

NB! Lunner kommune har innført parkeringsrestriksjoner på Brovoll, Mylla og Svartbekken.
Restriksjonene gjelder i helger og i påsken.
Dette innebærer:

• Parkeringen innenfor gjerdet på Brovoll blir helt stengt, parkeringen utenfor er foreløpig åpen, men kan bli stengt på kort varsel
  • Parkeringen på Mylla blir redusert med ca. 30% til 50 plasser
  • Parkeringen på Svartbekken blir redusert med ca. 30% til 70 plasser
    Parkering langs vei blir ikke tillatt
Vi viser for øvrig til Lunner kommune for ytterligere opplysninger. https://www.lunner.kommune.no/informasjon-til-alle-skientusiaster.6300297-297042.html

Nordåsen: Nannestad og Bjerke løypekjørerlag 30/3 kl. 08:06:
Sol fra skyfri himmel i dag! Vi kjørte Honsjørunden og Marfjell i går kveld så løypene skal være klare for dere som har mulighet til en skitur i dag. Med temperaturutsiktene for den neste uken så kan vi garantere flotte løyper frem mot og første del av påsken. God tur!

Tæruddalen Skedsmo: Skiforeningen få vegne av Lillestrøm kommune/Skedsmo skiklubb 23/3:
Det foreligger ingen meldinger om skiføre i dette området.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Romeriksåsene - Nannestad

God tur til alle medlemmer!
(Foto: Jarle Jensen, 31.03.2020)
God tur til alle medlemmer!
(Foto: Jarle Jensen, 31.03.2020)
Fremdeles is på Ringnestjerna
(Foto: Nina Didriksen, 29.03.2020)
Et tynt lag nysnø i sporene ved Snellingsflaka