Føremelding for Nordmarka syd

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Nordmarka syd

Kikutstua: Skiforeningen 6/4 kl. 08:14:
+3 grader. Skyet Total snødybde er 0-15 cm. For de som er villige til å gå eller sykle litt er det fortsatt skimuligheter på Deledalsveien-Bjørnebergveien. Man kan enten gå på bena opp skiløypa fra Elveli eller skogsbilveien via Finnerud-Sakariashytta. Vi kjørte sesongens siste tur her natt til 31.03. Det vil være være litt skarpt på morgen, men det mykner utover dagen. Takk for en litt under middels sesong på mange måter. Så starter vi heldigvis med blanke ark til neste. Ta vare på dere selv.
Vil du prøve deg på barmarksaktiviteter er brøytet skogsbilvei fra Åmodt til Finnerud og videre innover mot Kikutstua en mulighet, men du må regne med litt sølete forhold og en og annen issvull! Det meldes om fine barmarksforhold fra Sognsvann på lysløypa til Svartkulp, inn forbi Blanksjø og løypa mot venstre over Høgåsen og Taraldrudmyra til Ullevålseter. Fra Nittedal er det barmarksforhold på skogsbilveien/løypa fra Sørli via Luringen til Ørfiske.

Kikutstua er i likhet med mange andre stuer i Marka stengt pga. korona.

Frognerseteråsen: Skiforeningen på vegne av Oslo kommune 27/3 kl. 08:32:
Det prepareres løyper ut fra Frognerseteren i dag. Følg med på føremeldingskartet eller i Imarka-appen for å se preppestatus.

Brøyting av veier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Nordmarka syd

En flott morgen over Glåmene
(Foto: Andreas Henriksen, 12.03.2020)
En flott morgen over Glåmene