Føremelding for Lillomarka og Gjelleråsen

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Lillomarka og Gjelleråsen

Skiforeningen på vegne av Oslo kommune 8/4 kl. 07:58:
Løypene i Linderudkollen prepareres i dag. Sjekk Imarka-appen for oppdatert status. Vil du prøve barmarksforholdene foreslår vi en tur i området Kjelsås/Grefsenkollen eller en runde på bena eller sykkel rundt Maridalsvannet. Utgangspunkter fra Brekke eller Oset renseanlegg. Følg grusvei på østsiden av Maridalsvannet frem til kirkeruinene og Hammeren. Fra Hammeren kan du følge lysløypa til Brekke. Vil du prøve deg i høyden så kan brøytet skogsbilvei fra Hammeren til Ullevålseter være en mulighet, men vær forberedt på noe søle og issvuller.

Brøyting av veier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Lillomarka og Gjelleråsen

Sykkelføre rundt Maridalsvannet!
(Foto: Skiforeningen, 28.03.2020)
Sykkelføre rundt Maridalsvannet!