Føremelding for Krokskogen - Hole

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Krokskogen - Hole

Sollihøgda: Skiforeningen 29/1 kl. 05:49:
0 grader og snøvær. 10 cm snø siste døgn. Total snødybde er 20-50 cm. Da kom endelig den etterlengta snøen. Det er mye fuktighet i denne snøen. Preparerer til skiskole nå på morgenen, tar samtidig med Djupdalsveien. Begynner så smått å kjøre i terrenget igjen. Men her må man ta det pent i utforkjøringer, for det er stedvis isete under snøen.

Sørkedalen: Skiforeningen 29/1 kl. 06:33:
1 grad og regn/sludd. Total snødybde er 0-50 cm. Det har kommet en god del nedbør, mest som regn i Sørkedalen og snø i høyden. Preparerer først Gråseterveien ut fra Sørkedalen. I terrenget er det fortsatt mange åpne partier som gjør det vanskelig å komme fram med maskin. Må se an forholdene etterhvert.

Ringkollen: Skiforeningen 29/1 kl. 05:49:
-1 grad og snøbyger. 15-20 cm snø siste døgn - endelig kom det snø. Total snødybde er 20-40 cm. Lysløypa blir pakket og preparert. Vi har en del jobb i treningsrunden med hull som må fylles igjen og pakking, men det er mulig å gå på ski. Vi prøver å pakke så mye som mulig. Det skal snø videre utover dagen. I løypene er det mange myrer som har åpnet seg, de er ikke trygge.

Lommedalen: Bærum kommune 26/1 kl. 08:18:
-1 til -3 grader. Det er preparert løyper fra By til litt forbi Myrsetra i dag. Fra avsluttet prepping og opp bakkene mot Monsebråtan er det veldig isete i, jeg fraråder derfor å gå videre etter der jeg har avsluttet preparering. Kan også nevne at det er veldig lite snø til å begynne med ved bommen på By. Sporene er satt ca 1,5 km fra bommen. God tur

Brøyting av skogsbilveier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Krokskogen - Hole

Djupdalsveien - litt isete i bakkene, men fint når du kommer ned i dalen
(Foto: Kjell Berg, 15.01.2020)
Djupdalsveien - litt isete i bakkene, men fint når du kommer ned i dalen