Føremelding for Krokskogen - Hole

Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Siste føremelding

07.12.2019

Sollihøgda: Skiforeningen 7/12 kl. 05:30:
0 grader og klart vær. 2 cm snø siste døgn. Total snødybde er 20-25 cm. Det har kommet litt snø i natt. Vi preparerer Djupdalsveien, og opp til Sørsetra i dag. Nå må man starte skituren fra Høymyr. Det er litt lite snø fra Tursenteret på Sollihøgda. Men det er fine forhold på Djupdalsveien, litt mindre snø i terrenget.

Sørkedalen: Skiforeningen 7/12 kl. 05:30:
0 grader og klart vær. Total snødybde er 10-12 cm. Det har regnet i Sørkedalen, men sannsynligvis kommet som snø i høyden. Vi freser Gråseterveien til Heggelivann.
Smøretips: Universalklister.

Ringkollen: Skiforeningen 7/12 kl. 08:08:
-3 grader og klart. 3 cm snø siste døgn. Total snødybde er 35-40 cm. Vi kjører i dag med scooter, sporsetter og matte i lysløypa, treningsrunden og til Løvlia. Det er fortsatt litt lite snø til å frese noe med stormaskin i terrenget. Derfor vil vi pakke med scooter for å få denne sålen enda tykkere. Det er meldt påfyll av snø i hele morgen også. Kommer det som er meldt da, vil forholdene til uken bli veldig gode. Ta det pent i utforkjøringer pga bekker, hull og åpne myrhull. Vannene er ikke sjekket og ikke farbare ennå Følg med på iMarka-appen/ løypekartet for å se hvor det er kjørt. God tur!
Smøretips: Blå ekstra V45.

By i Lommedalen: Bærum kommune 6/12 kl. 11:00:
Vi trenger mer snø før vi kan preppe fra Bybommen igjen. Det er hardt og isete et godt stykke fra bommen, men bedre noen kilometer innover.

Angående preparering på skogsbilveier i perioden november og desember
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. I perioden frem til jul har enkelte av grunneierne behov for veiene til uttransportering av tømmer og drift av eiendommene. I forbindelse med snøvær i perioden november og desember er vi i tett dialog med grunneierne som tar en fortløpende vurdering på hvilke veier som kan anvendes som skiløyper når deres egen drift avsluttes. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Krokskogen - Hole

Endelig kulde og sol!
(Foto: Dag Skruklien, 29.11.2019)
Endelig kulde og sol!