Føremelding for Krokskogen

Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Siste føremelding

21.11.2017

Ringkollen: Skiforeningen 21/11 kl. 06:01: - 7 grader og overskyet. Total snødybde er 4 cm. Det er fortsatt ikke skiføre på Ringkollen. Det er is på vannene, men den er ikke sikker!

Sollihøgda: Skiforeningen 20/11 kl. 06:42: Det er i dag - 7 grader og lettskyet vær. Total snødybde er 4 cm. Kulden nå gjør godt for underlaget i løypene, så får vi håpe det kommer noe snø denne uken. Smøretips: Ikke skiføre.

Sørkedalen: Skiforeningen 18/11 kl. 08:59: -8 grader, klart. Smøretips: ikke skiføre.

Isen er i ferd med å legge seg på noen mindre vann, og flere av de større vannene har fått en liten ishinne. Husk at snø på isen isolerer og hindrer isen i å bli tykkere selv om det er kuldegrader. NB! Det er forbundet med stor risiko å forsøke å ferdes på isen!

Skiforeningens Turskøytegruppe holder kurs i issikkerhet. Husk også at det finnes ikke sikker is, bare sikre skøytere med nødvendig sikkerhetsutstyr og opplæring. Ønsker du å lære mer om turskøyting og issikkerhet anbefaler vi denne artikkelen fra turskøytegruppen.

Bilder fra Krokskogen

Ved Borgersetra på Krokskogen
(Foto: Rolf Storbråten, 15.11.2017)
Ved Borgersetra på Krokskogen