Føremelding for Krokskogen - Hole

Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Siste føremelding

08.12.2019

Sollihøgda: Skiforeningen 8/12 kl. 06:51:
-3 grader og snøvær. 4 cm snø siste døgn. Total snødybde er 20-25 cm. Det snør ganske kraftig ute og det skal fortsette noen timer til. Vi drøyer litt med prepareringen i dette været. Regner med å starte fra Høymyr ca kl 9. Da kjører hovedløypa fra Kleivstua mot Sørsetra, og fra Sørsetra til Høymyr via Djupdalsveien. Man må regne med at sporene kan snø fort igjen i dette været.

Sørkedalen: Skiforeningen 8/12 kl. 08:38:
-1 grad og snøvær. 3 cm snø siste døgn. Total snødybde er 5-15 cm. Gråseterveien ble kjørt i går. Det var lite snø og stedvis mye grus. Noen cm snø nå som legger seg i sporene, gjør forholdene bedre. Det skal fortsatt snø utover dagen. Vi kjører ikke maskin nå for å unngå å dra opp grus igjen. Vannene er ikke farbare.

Ringkollen: Skiforeningen 8/12 kl. 08:21:
-5 grader og tett snøvær. 5 cm snø siste døgn. Total snødybde er 40-50 cm. Det snør kraftig og blåser på Ringkollen. Det skal fortsette å snø utover dagen. Dette er helt supert for løypene. Vi har kjørt med tråkkemaskin i lysløypa. Vi starter med scooter og sporsetter i treningsrunden og til Løvlia ca kl 10 i dag. Man må forvente at løypene snør for igjen i dag. Vannene er ikke sjekket og ikke farbare enda. God tur
Smøretips: Blå ekstra V45.

By i Lommedalen: Bærum kommune 6/12 kl. 11:00:
Vi trenger mer snø før vi kan preppe fra Bybommen igjen. Det er hardt og isete et godt stykke fra bommen, men bedre noen kilometer innover.

Angående preparering på skogsbilveier i perioden november og desember
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. I perioden frem til jul har enkelte av grunneierne behov for veiene til uttransportering av tømmer og drift av eiendommene. I forbindelse med snøvær i perioden november og desember er vi i tett dialog med grunneierne som tar en fortløpende vurdering på hvilke veier som kan anvendes som skiløyper når deres egen drift avsluttes. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Krokskogen - Hole

Endelig kulde og sol!
(Foto: Dag Skruklien, 29.11.2019)
Endelig kulde og sol!