Føremelding for Kjekstadmarka

Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Siste føremelding

25.02.2018

Spikkestad: Skiforeningen 25/2 kl. 06:02: Det er i dag -6 grader, lett snøvær og 3 cm snø siste døgn. Total snødybde er 90-120 cm. Kjører først ut fra Lysløypa på Spikkestad og videre over mot Golfbanen i Røyken. Kjører derfra videre over til Dikemark. Fine forhold i Marka. Smøretips: Blå ekstra.

Eidjordet: Skiforeningen 24/2 kl. 08:32: Det er i dag -3 grader og overskyet vær. Veldig fine forhold over alt.

Se eventuelt liste over preparerte løyper i området

Se våre forslag til skiturer i Kjekstadmarka

Isen på vannene i Marka

Isen på en del vann har lagt godt på seg den siste tiden, og der hvor vi har satt ut stikker er løypa farbar. Følg merket trasé om du har tenkt deg utpå!

Det er alltid forbundet med risiko å ferdes på islagte vann. Det kan være svake partier selv på vann med solid is. Selv om isen er kontrollert i løypetraseene så må man som markabruker vite at man alltid går på eget ansvar og risiko, både i og utenfor løypene. Det kan skje endringer uten at vi alltid klarer å registrere alle, så hver enkelt må selv ta ansvar for egen sikkerhet.

Husk at det ikke finnes sikker is, bare sikre skøytere med nødvendig sikkerhetsutstyr og opplæring. Se denne artikkelen fra turskøytegruppen som omhandler issikkerhet.

Bilder fra Kjekstadmarka

Nattpreparering ved Dikemark
(Foto: Jonathan Roll, 19.02.2018)
Nattpreparering ved Dikemark