Føremelding for Kjekstadmarka

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Kjekstadmarka

Spikkestad: Skiforeningen 8/4 kl. 07:49:
Skisesongen er over for denne gang. Litt snø igjen enkelte steder, men turveiene er stort sett bare. På sykkel er det fint ut fra Lier ved Lyfjellveien mot Stuvstjern, Skapertjern, Elvelia, Spikkestad og den gamle jernbanelinja ned mot Lier sentrum. Videre er det barmark fra Hallenskog mot Kleverfeltet og videre mot Trangeberga. Her er det to muligheter, Bertelsmyråsen eller mot Haukelia til Spikkestad eller opp Elvelia mot Lier igjen. Kan bli litt vått enkelte steder i terrenget etter hvert som det blir mildere ut på dagen. Bertelsmyråsen, Haukeliåsen, Breimåsan, Skapertjern, Stuvstjern Stordammen er fine turmål.

Heggedal: Skiforeningen 8/4 kl. 07:55:
Ca 1 km runde for klassisk og fristil ble preparert 5/4. Helt ok forhold. Det er ikke preppet ned til parkeringsplassen, man må gå opp til Skiforeningens brakker så er det preppet derfra! Vil du gå eller løpe en tur så er det muligheter på stiene opp til Vardåsen. Vær forberedt på fortsatt noe snø/is i skyggepartiene.

NB! Respekter forbudet mot å ferdes på dyrket mark!

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Kjekstadmarka

Endelig skiføre i Kjekstadmarka
(Foto: Trygve Rud, 05.03.2020)
Endelig skiføre i Kjekstadmarka