Føremelding for Hurummarka

Tilbake til alle områder

Føremelding for Hurummarka

Skiføret er over for denne sesongen og dermed også føremeldingene. Velkommen tilbake når skisesongen starter igjen.

stuer med servering

Stikkvannshytta

Grønsand Gjestegård

stuer med servering

Stikkvannshytta

Grønsand Gjestegård

Bilder fra Hurummarka

For vandring i Holtnesdalen naturreservat kan det være nyttig å vite hvor stiene er. På dette kartet er hovedstien (del av Blekkulfstien) og stien merket med skilt med hvit mann på rød bunn tegnet inn. Med en ekvidistanse på én meter gir det et brukbart inntrykk av hvor bratt terrenget er. Grunnlaget er Skiforeningens Turplanlegger med tilleggsinformasjon.
Holtnesdalen: kart med stier
(Foto: Odd Tore Saugerud , 25.10.2021)
Så å si alle båter er tatt opp, og mange tok nok opp båten denne meget flotte høstdagen. Klart som bare en høstdag kan bli. Bildet er tatt ved Øra og mot sydøst. Men så noen på kajakktur. Her er det også et rastebord, så det ble litt kaffe.
Kajakklagring ved Sætre
(Foto: Morten Synstelien, 23.10.2021)
Fortsatt litt blader på løvtrærne her ved sjøen, og noen bor fantastisk flott til. Stille fint og utrolig fint denne lørdagen - og mange ute på tur, godt kledd, for klarvær gir ei kald natt.
Høst ved Engene i Sætre
(Foto: Morten Synstelien, 23.10.2021)
Logoer for Kvikk Lunsj, Aftenposten og Obos.
) )