Føremelding for Hurummarka

Føremelding for Hurummarka

Myrvold - 31. mars 2021 kl. 03:11

Meldt inn av Hurum Turistforening

Temperatur: 2 til 8 grader.
Vær: Lettskyet .
Snødybde: 0-40 cm.

Snipp, snapp, snute... Med en siste runde i løypemaskinen natt til i dag (onsdag) sier vi takk for en flott skisesong i Hurummarka. Det gleder oss at så mange har benyttet seg av løypene og har besøkt Stikkvannshytta i nok et annerledesår. Vi har registrert mange nye medlemmer i vår lille turistforening i år. Tusen takk til alle som har bidratt! Hvis det fortsatt er noen som vil bli medlem i HTF så er det Vipps til 541203 som er tingen. Så til sesongens siste føremelding: Man må belange seg på en lengre gåtur fra Bommen på Myrvold før man finner ordentlige løyper. Fra enden av Hestehagadammen til kommunehytta er det gjennomgående fine skispor. Det er også noen brukbare avsnitt videre mot Stikkvann, men det er lange bare partier hvor en må ta av skia. For å gi en ekstra motivasjon til de ivrigste kjører vi en liten konkurranse her. Hvem klarer å tyne ut flest kilometer på de siste restene frem til påskeaften? Dokumenter gjerne med bilder og/eller Strava (eller tilsvarende) under siste føremelding på facebooksiden vår. Vi kårer en vinner påskeaften. Premien er et velfylt påskeegg og bok om Hurum turistforening. God tur! :)

Markastuer og smittevern

Mange markastuer er nå åpne. Husk at på disse stuene gjelder de samme reglene for å hindre virusspredning som i resten av samfunnet og spesielt på serveringssteder. Det betyr at du må bruke munnbind når du går inn, og til og fra bordet du sitter ved – det holder ikke å bruke bøff eller et skjerf foran ansiktet! Hold også god avstand og spritvask hendene når du går inn.

Bilder fra Hurummarka

Maud ligger på vent på Tofte
Maud ligger på vent på Tofte
(Foto: Morten Synstelien, 29.03.2021)
Sykkelskilt og vikende snøhaug i Holmsbu
Ved Hesthagadammen palmesøndag 2021
(Foto: Bent Luther, 28.03.2021)

stuer med servering

Stikkvannshytta

Grønsand Gjestegård

stuer med servering

Stikkvannshytta

Grønsand Gjestegård

Værvarsel (YR.NO)

Logoer for Kvikk Lunsj, Aftenposten og Obos.
) )