Føremelding for Bærumsmarka

Tilbake til alle områder
Logoer for Aftenposten, Kvikk Lunsj, Gsport, Intersport, Tryg

Føremelding for Bærumsmarka

Fossum: Skiforeningen 4/4 kl. 08:03:
-3 grader og sol. Total snødybde er 0-10 cm. Våren er kommet i Bærumsmarka. Kunstsnøen på Fossum egner seg nå mest som akebakke og det blir ikke preparert mer. Det er sykkelmuligheter i søndre deler av Bærumsmarka. Vi kan foreslå Ankerveien fra Øverland til Fossum og veien fra Fossum bruk til Brunkollen. På Abborvannsveien og veien opp fra Årnes som har vært preparert, er det fortsatt for tidlig for sykkelføre. Det er bart i lavereliggende strøk av Bærumsmarka og fint for fottur eller løping. Forsøk deg for eks. ut fra Skytterkollen eller Øverland. Turstien rundt Bogstadvannet er også en mulighet, men vær forberedt på noen partier med snø på stien under tett skog.

NB! Isen er i oppløsning på Bogstadvannet.!

Brøyting av veier
Skiforeningen har en tett og god dialog med grunneiere om å kunne anvende flere av skogsbilveiene som skiløype i vintersesongen. Noen veier vil uansett måtte benyttes i forbindelse med nødvendig skogsdrift. For mer informasjon om skimuligheter på veinettet følg med på føremeldingen i ditt område. Her er planlagt brøyting i Løvenskiolds område.

Klikk her for å se liste over alle løyper i området.

Bilder fra Bærumsmarka

Fine forhold til fots i Bærumsmarka!
(Foto: Skiforeningen, 30.03.2020)
Fine forhold til fots i Bærumsmarka!
(Foto: Skiforeningen, 30.03.2020)
Vår ved Fleskum gård
(Foto: Erik Unneberg, 26.03.2020)
Så ble det endelig løyper i Bærumsmarka også