Familiemedlemskap

Medlemskapet for den aktive og friluftsinteresserte familie

Hvis dere har et bevisst og aktivt forhold til Marka, eller er opptatt av at barna skal få en aktiv oppvekst, så er familiemedlemskapet midt i blinken for dere.

Om familiemedlemskap

Medlemskap er for opp til to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand.

Alle i husstanden blir registrert med et eget medlemssnummer under hovedmedlemmets medlemskap. Meld dere inn i dag og dere er medlem frem til 31.08.2020. Med familiemedlemskap kan alle i husstanden være medlem for en fast sum i året.

Allerede medlem og ønsker å endre til familiemedlemskap?

Barnas Skiforening

Barnas Skiforening er rettet mot barnefamilier som ser verdien i å ha en aktiv livsstil og å bruke naturen som lekeplass og utviklingarena for barna. Markaglede, mestring, fellesskap og nysgjerrighet står i fokus gjennom våre aktivitetstilbud for denne målgruppen.

Medlemskapet gir blant annet forkjøpsrett og rabatter på Barnas Skiskole, Barnas Sommercamp og Barnas Holmenkolldag. Gjennom hele året kan barnefamilier være med Skiforeningen på spennende opplevelser ute - vi arrangerer alt fra måneskinnsturer og aktivitetsdager til smørekurs, ferieaktiviteter og arrangement.

Les mer om Barnas Skiforening her.

Pris:

Ordinær pris NOK 970,-