#9: Greinehytta

Steder i nærheten [ Lomma ]

Oppslagstavle

Helt fullt

Ingen åpningstider registrert for i dag.

NB! På Greinehytta kan du betale med Vipps.

Oversiktskart

Beskrivelse

Greinehytta eies av Løvenskiold, men har vært stilt til disposisjon for turfolket siden 2001. På gode skidager kan det være opp mot 400 skiløpere på besøk. Hytta som ble benyttet frem til 2013, var ikke stor, kun 25 kvadratmeter, med sitteplass til 17-18 mennesker. Men høsten 2013 ble det bygget en ny hytte på 68,5 kvadratmeter, med sitteplass til 35 personer.

Bærums Verk Rotaryklubb har tatt på seg oppgaven å sørge for at Greinehytta holdes åpent på lørdager og søndager i skisesongen. Klubben er bevisst hvor viktig dette tilbudet er for lokalbefolkningen i Lommedalen og omegn. Inntektene fra salget av boller og toddy går i sin helhet til Rotarys samfunnsgavnlige tiltak.

Ankomst

Greinehytta ligger 4,5 km inn fra By i Lommedalen, retning Tverrelva. Denne løypa er mye brukt hele vinteren, fra den første snøen kommer til langt ut på våren. En passende tur for dem som har med barn, eller kanskje ikke er så spreke.

Edit

Løyper, ruter og turer tilknyttet Greinehytta