Føremelding fra Skiforeningen 15.10.2019

Turkart med løyper og preppestatus på mobil - last ned Skiforeningens app iMarka

Føremeldingen tar sommerferie

12.10.2019 14:06: Fortsatt skimuligheter ved Oppkuvbekken

Skiføre for entusiaster, i dag 300 meter x 50 = 15 km.

Foto: Tom Stensaker

Generelt om forholdene i Marka i dag
Oppdatert 15.10.2019 19:26

Det har vært en fin og lang sesong. De første skimulighetene kom i slutten av oktober. Deretter var det litt frem og tilbake med snø og mildvær fram til litt over nyttår. Siden midten av januar har det vært flotte skiforhold i Marka nesten helt fram til nå. Dvs. et halvt år med skimuligheter, og det kan vi ikke klage på. Ikke så bra som i fjor, men like bra som i 2013 - i alle fall om vi skal dømme etter antall preparerte løypekilometer.
Dette er sesongens siste føremelding. Vi takker for alle som har fulgt oss gjennom vinteren og ønsker dere en fin sommer i Marka - til fots eller på sykkel!

Takk for støtten!
Det er dere medlemmer som gjør det mulig for oss å lage skispor og gode Markaopplevelser. Ennå ikke medlem? Meld deg inn her.

Nr Løypenavn Omr S T Lys Km

Rett