• darkblurbg
  Nordavind og 18 grader på Steinsbystranda

  Det er mye vann i Steinsfjorden nå. Litt uvant med nordavind, det pleier å blåse fra syd. Frisk vanntemperatur, og det fristet ikke å bade i dag, for det hadde blitt kjølig når en skulle opp. Ei sky dekker Gyrihaugen. Herøya nede til venstre. Alle stråene kommer fra Steinsevja, og noen ganger ser...

  Krokskogen - Hole, 27.05.2021 16:02 - Morten Synstelien
 • darkblurbg
  Stolpejakt og orientering på samme sted i Kartverksskogen

  Flotte stier til både å gå, løpe eller sykle på for de som ønsker det inne på Hvervenmoen. Jeg var på Stolpejakt, og appen gjør det lett å navigere, selv om det er mange stier som ikke er tegnet inn.

  Krokskogen - Hole, 27.05.2021 14:57 - Morten Synstelien
 • darkblurbg
  Vinteren setter spor

  Tung snø og vind ved juletider førte til at trær brakk og ble liggende både i skiløyper og veger. Nå i slutten av mai ser en rester etter dette mange steder langs vegen over Minneåsen. Bildet er tatt der bekken fra Tasketjennet renner under vegen og ut i Tisjøen. Grensen mellom Eidsvoll og Hurdal...

  Hurdal - Feiring, 27.05.2021 14:15 - Thore Knudsen

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 3 treff

#37447: Nordavind og 18 grader på Steinsbystranda

Det er mye vann i Steinsfjorden nå. Litt uvant med nordavind, det pleier å blåse fra syd. Frisk vanntemperatur, og det fristet ikke å bade i dag, for det hadde blitt kjølig når en skulle opp. Ei sky dekker Gyrihaugen. Herøya nede til venstre. Alle stråene kommer fra Steinsevja, og noen ganger ser det ut som korte løypestikk når de står rett opp og ned i vannet.

 • 27.05.2021 16:02 - av Morten Synstelien,
 • 19 treff
2 av 3 treff

#37446: Stolpejakt og orientering på samme sted i Kartverksskogen

Flotte stier til både å gå, løpe eller sykle på for de som ønsker det inne på Hvervenmoen. Jeg var på Stolpejakt, og appen gjør det lett å navigere, selv om det er mange stier som ikke er tegnet inn.

 • 27.05.2021 14:57 - av Morten Synstelien,
 • 18 treff

3 av 3 treff

#37445: Vinteren setter spor

Tung snø og vind ved juletider førte til at trær brakk og ble liggende både i skiløyper og veger. Nå i slutten av mai ser en rester etter dette mange steder langs vegen over Minneåsen. Bildet er tatt der bekken fra Tasketjennet renner under vegen og ut i Tisjøen. Grensen mellom Eidsvoll og Hurdal går langs denne bekken.

 • 27.05.2021 14:15 - av Thore Knudsen,
 • 14 treff