• darkblurbg
  Hugst ved gamle bommen på Dronningveien

  Det er nesten ugjenkjennelig etter hugst. Jeg står i gamle veien til Retthella, som også heter Dronningveien på kartet. Kongens utsikt ligger rett bak treet til høyre i bildet.

  Krokskogen - Hole, 10.05.2021 20:07 - Morten Synstelien
 • darkblurbg
  Gamle Retthellvei og stien ned mot Lyse

  Det går en liten sti fra gamleveien, som for øvrig heter Dronningveien på kartet, ned til Lyse. Denne stien blir nok mer brukt nå som Stolpejakten i Sundvollen har en stolpe her, og det blir en rundtur om du går denne stien. Planen var å sykle runden, men da måtte nok både sykkelen og han oppå op...

  Krokskogen - Hole, 10.05.2021 20:04 - Morten Synstelien
 • darkblurbg
  Vått på traktorveien på øvre Trøksle

  Det går en mye brukt turvei/traktorvei mellom Dronningveien og Sundvollen Næringspark. Tåke og 25 mm nedbør i løpet av dagen gir litt trolsk stemning. Men fordelen i disse koronatider er at jeg møtte ingen. Du ser det våres med begynnende grønt på trærne. Området er for øvrig solgt for 20 milione...

  Krokskogen - Hole, 10.05.2021 19:42 - Morten Synstelien

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 3 treff

#37411: Hugst ved gamle bommen på Dronningveien

Det er nesten ugjenkjennelig etter hugst. Jeg står i gamle veien til Retthella, som også heter Dronningveien på kartet. Kongens utsikt ligger rett bak treet til høyre i bildet.

 • 10.05.2021 20:07 - av Morten Synstelien,
 • 8 treff
2 av 3 treff

#37410: Gamle Retthellvei og stien ned mot Lyse

Det går en liten sti fra gamleveien, som for øvrig heter Dronningveien på kartet, ned til Lyse. Denne stien blir nok mer brukt nå som Stolpejakten i Sundvollen har en stolpe her, og det blir en rundtur om du går denne stien. Planen var å sykle runden, men da måtte nok både sykkelen og han oppå oppgraderes!

 • 10.05.2021 20:04 - av Morten Synstelien,
 • 7 treff

3 av 3 treff

#37412: Vått på traktorveien på øvre Trøksle

Det går en mye brukt turvei/traktorvei mellom Dronningveien og Sundvollen Næringspark. Tåke og 25 mm nedbør i løpet av dagen gir litt trolsk stemning. Men fordelen i disse koronatider er at jeg møtte ingen. Du ser det våres med begynnende grønt på trærne. Området er for øvrig solgt for 20 milioner, og det blir nok trolig boliger her, det er under behandling i kommunen.

 • 10.05.2021 19:42 - av Morten Synstelien,
 • 4 treff