• darkblurbg
  Elektronisk fotoregistrering på Høymyr p-plass

  Det har kommet opp et nytt og moderne anlegg for innkreving av bompenger/parkeringsavgift på Høymyr. Avgift NOK 50,- for 24 timer. Bildet viser oppslag, betalingsautomat og antageligvis kamera oppe i stolpen. Det er også to advarselsskilt om bompenger i veien oppover dit, men de var stort sett de...

  Krokskogen - Hole, 03.12.2020 14:53 - Odd Tore Saugerud
 • darkblurbg
  Åpne bekker og snøballføre

  Stien fra Rønningen til Høymyr via Holmevann krysser bekken fra myrene langs Toresplassløypa. Her var det åpent vann og dekorative, snødekte vadesteiner. Under snøen var det is, så her var forsiktighet påkrevet. Denne stien går for det meste i forholdsvis tørt lende, men det var flere gjennomslag...

  Krokskogen - Hole, 03.12.2020 14:15 - Odd Tore Saugerud
 • darkblurbg
  Så kom snøen

  Regn og sludd i lavlandet, snø i høyden. I dag var Sollihøgda og Holmevannet bra turmål. Her, i nordenden av vannet, var det ordentlig ruskevær med vindkuler som rev i løvtrærne, og tidvis kraftige snøbyger med store filler. Vannet var isdekket, men islaget så tynt at det stedvis ble overvann med...

  Krokskogen - Hole, 03.12.2020 14:10 - Odd Tore Saugerud
 • darkblurbg
  Førjulsstemning i Sørkedalen

  I dag var det +1 °C i Sørkedalen, og litt nedbør i luften. Det hadde kommet noen centimeter nysnø, som blandet seg med kunstsnøen i den 400 meter lange runden ved Lokalet. Det var fin glid i sporet, selv om det var litt isete noen steder. Det var rolig og fin stemning her i dag, og folk koste seg...

  Bærumsmarka, 03.12.2020 14:04 - Erik Unneberg
 • darkblurbg
  Liten kulp et steinkast fra allfarvei

  «Posten er plassert på østsiden av den vesle kulpen i Gobekkdalen», sto det i Kjentmannsheftet i 1992. På kartet i dag står det Godbekkdalen, og på bakken lå det noen centimeter fuktig snø. Det er fint å gå inne i dette litt kronglete terrenget, så kort fra hovedtraseen Sognsvann-Ullevålseter.

  Nordmarka syd, 03.12.2020 11:13 - Nina Didriksen

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 5 treff

#35839: Elektronisk fotoregistrering på Høymyr p-plass

Det har kommet opp et nytt og moderne anlegg for innkreving av bompenger/parkeringsavgift på Høymyr. Avgift NOK 50,- for 24 timer. Bildet viser oppslag, betalingsautomat og antageligvis kamera oppe i stolpen. Det er også to advarselsskilt om bompenger i veien oppover dit, men de var stort sett dekket av snø og uleselige. Betalingsautomaten var også full av is og snø, og i forsøket på å rengjøre den aktiverte jeg den. Vi hadde bilen på Sollihøgda, og skulle derfor ikke betale, men det var ikke mulig å stoppe prosessen, så nå står den vel fortsatt og sikler etter penger.

 • 03.12.2020 14:53 - av Odd Tore Saugerud,
 • 221 treff
2 av 5 treff

#35838: Åpne bekker og snøballføre

Stien fra Rønningen til Høymyr via Holmevann krysser bekken fra myrene langs Toresplassløypa. Her var det åpent vann og dekorative, snødekte vadesteiner. Under snøen var det is, så her var forsiktighet påkrevet. Denne stien går for det meste i forholdsvis tørt lende, men det var flere gjennomslag av vann og partier hvor grunnen var merkbart bløt.

 • 03.12.2020 14:15 - av Odd Tore Saugerud,
 • 26 treff

3 av 5 treff

#35837: Så kom snøen

Regn og sludd i lavlandet, snø i høyden. I dag var Sollihøgda og Holmevannet bra turmål. Her, i nordenden av vannet, var det ordentlig ruskevær med vindkuler som rev i løvtrærne, og tidvis kraftige snøbyger med store filler. Vannet var isdekket, men islaget så tynt at det stedvis ble overvann med de ca. fem centimeterne med snø som hadde kommet.

 • 03.12.2020 14:10 - av Odd Tore Saugerud,
 • 19 treff
4 av 5 treff

#35827: Førjulsstemning i Sørkedalen

I dag var det +1 °C i Sørkedalen, og litt nedbør i luften. Det hadde kommet noen centimeter nysnø, som blandet seg med kunstsnøen i den 400 meter lange runden ved Lokalet. Det var fin glid i sporet, selv om det var litt isete noen steder. Det var rolig og fin stemning her i dag, og folk koste seg i løypene.

 • 03.12.2020 14:04 - av Erik Unneberg,
 • 39 treff

5 av 5 treff

#35836: Liten kulp et steinkast fra allfarvei

«Posten er plassert på østsiden av den vesle kulpen i Gobekkdalen», sto det i Kjentmannsheftet i 1992. På kartet i dag står det Godbekkdalen, og på bakken lå det noen centimeter fuktig snø. Det er fint å gå inne i dette litt kronglete terrenget, så kort fra hovedtraseen Sognsvann-Ullevålseter.

 • 03.12.2020 11:13 - av Nina Didriksen,
 • 23 treff