• darkblurbg
  Sprengstoffdammen og hesteskostupet over Pålsestua

  I vestlia fra Sørumsåsen hadde det blitt utført omfattende flatehugster i den siste tiden, og det ga både utsikt og innsikt. Et eksempel på det siste er Sprengstoffdammen og hesteskostupet over Pålsestua, som før var fullstendig gjemt bak stor granskog, men som nå er synlig helt nede fra den nedl...

  Kjekstadmarka, 30.08.2017 14:15 - Odd Tore Saugerud
 • darkblurbg
  DNT-seniortur: lunsj i sommerstemning

  Vi er helt i slutten av august, men fortsatt kan det bli sommerlige temperaturer på dager med sol. Her nytes lunsjen i solhellingen på Tjennsløkka ved Skapertjern. Noen var giret på et bad, andre betraktet dagens soppfangst langs stien fra Sørumsåsen.

  Kjekstadmarka, 30.08.2017 12:26 - Odd Tore Saugerud
 • darkblurbg
  DNT-seniortur: toppen er nådd

  DNTs seniorturer denne uken gikk over Sørumsåsen og rundt Skapertjern. Her er bakkene fra Gullaugkleiva forbi molydenverket og gruva unnagjort, og det er tid for en liten utsiktspause. I motsetning til gårsdagens tur gikk denne turen i strålende sol og sommertemperatur, og to fulle busser har for...

  Kjekstadmarka, 30.08.2017 11:54 - Odd Tore Saugerud

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 3 treff

#27525: Sprengstoffdammen og hesteskostupet over Pålsestua

I vestlia fra Sørumsåsen hadde det blitt utført omfattende flatehugster i den siste tiden, og det ga både utsikt og innsikt. Et eksempel på det siste er Sprengstoffdammen og hesteskostupet over Pålsestua, som før var fullstendig gjemt bak stor granskog, men som nå er synlig helt nede fra den nedlagte Drammensbanen. Bildet er tatt litt høyere opp fra stien opp dit.

 • 30.08.2017 14:15 - av Odd Tore Saugerud,
 • 176 treff
2 av 3 treff

#27524: DNT-seniortur: lunsj i sommerstemning

Vi er helt i slutten av august, men fortsatt kan det bli sommerlige temperaturer på dager med sol. Her nytes lunsjen i solhellingen på Tjennsløkka ved Skapertjern. Noen var giret på et bad, andre betraktet dagens soppfangst langs stien fra Sørumsåsen.

 • 30.08.2017 12:26 - av Odd Tore Saugerud,
 • 133 treff

3 av 3 treff

#27523: DNT-seniortur: toppen er nådd

DNTs seniorturer denne uken gikk over Sørumsåsen og rundt Skapertjern. Her er bakkene fra Gullaugkleiva forbi molydenverket og gruva unnagjort, og det er tid for en liten utsiktspause. I motsetning til gårsdagens tur gikk denne turen i strålende sol og sommertemperatur, og to fulle busser har fordelt seg på lang, middels og kort løype. Her viser turleder Kirsten frem kartet som bekrefter at toppen er nådd, og nå venter nedoverbakker og flat sti langs Skapertjern.

 • 30.08.2017 11:54 - av Odd Tore Saugerud,
 • 109 treff