Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.
Vårtreffet fikk bruke Diamanten som serveringssted for dagens pølsemeny, og var meget takknemlige for dette. Som avslutning ga Skiforeningens leder drift, Klaus Kromann, en orientering om Diamantens historie, hva som er gjort for å få Midtstuanlegget til å fremstå som både harmonisk og brukervennlig, og planer for å også ta inn litt andre aktiviteter enn hopp i fremtiden.
Første del av kurven Veggen går bratt nedover før den flater litt ut i en utsprengt renne. Her ble vi møtt av gjenferdene etter to ukjente tyske bobkjørere som i sin tid spratt ut av banen i Furuspretten under en hemmelig treningskjøring. Eldre, slankere, men fortsatt helt opptatt av den tids bobteknikk med rytmiske bevegelser, som de gjerne lærte den bort til skogsfolket. Akerne rugget (bobbed) frem og tilbake på rettstrekninger for å øke farten.
Cattani-kurven er oppkalt etter Heinz Cattani, som var en av de to sveitsiske bygningsingeniørene og ekspertene som finpusset traséen for bob-banen. Cattani, som også var aker, finpusset traséen for bob-banen og fikk kurven oppkalt etter seg. Også denne kurven var delvis sprengt inn i fjellet, delvis oppbygd.
De tre kurvene som heter Ormen Lange, er ikke oppkalt etter slange eller skip, men etter entusiasten Trygve Larges første styreapparatkjelke som gikk under navnet Ormen Large. Dette er den midterste kurven, og viser hvordan traséen var sprengt ut i fjellet enkelte steder. Selve banen var oppbygget av snø som ble vannet og islagt.
For sine medlemmer av arten gamle og fortjente orienteringsløpere og ildsjeler i orienteringsmiljøet inviterer Skogkarklubben og Skogsjenteklubben i Stor-Oslo hvert år til felles vårtreff med kulturelt innslag. Her orienterer Talmann Hans Koren de om lag 50 fremmøtte om bobsleighbanen (bobbanen) fra olympiaden 1952, som var temaet for årets vandring. I motsetning til det journalister og andre har hevdet i ettertid, ble ikke bobkonkurransene avholdt i Korketrekkeren, men i en egen trasé. Kartet på bilde nr. 23783 og oversiktsbildet fra 1952 på bilde nr. 23784 viser hvor bobbanetraséen gikk.
Fra Lynnebakka er det flere gode utsiktspunkter vestover mot kulturlandskapet ved Jarenvatnet. Dette bildet er tatt ganske langt ned i bakken, og vi ser Sølvsberget (493 moh.) i bakgrunnen til venstre, 7,3 kilometer i luftlinje fra der bildet ble tatt fra. Helt i bakgrunnen ser vi Vikerfjell, der det fremdeles ligger sne på toppene.