• darkblurbg
    Fossen i Fjellsjøelva

    Omtrent fire kilometer fra Hurdal kirke, like før en når krysset der det er skiltet til Fjellsjøkampen, går vegen over Fjellsjøelva. Rett på nedsida av vegen danner elva en foss, etter sigende den høyeste i Akershus fylke. For å se fossen fra toppen, kan en gå ned der autovernet starter når en er...

    Hurdal - Feiring, 10.10.2013 15:08 - Thore Knudsen

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 1 treff

#20378: Fossen i Fjellsjøelva

Omtrent fire kilometer fra Hurdal kirke, like før en når krysset der det er skiltet til Fjellsjøkampen, går vegen over Fjellsjøelva. Rett på nedsida av vegen danner elva en foss, etter sigende den høyeste i Akershus fylke. For å se fossen fra toppen, kan en gå ned der autovernet starter når en er på veg oppover. Hvis en vil til bunnen av fossen, er det best å gå rett ned fra andre enden av autovernet. Der skal en finne en gammel tømmerveg som en kan følge.

  • 10.10.2013 15:08 - av Thore Knudsen,
  • 841 treff