• darkblurbg
  Vinterlige østmarksvann

  Fra stor høyde var det i ettermiddag god sikt ned mot Østmarka, der vannene var lett identifiserbare. Bildet er tatt mot sydøst. Midt i bildet har vi Drettvann, og nederst ser vi litt av Halssjøen. Det lille tjernet til høyre for Drettvann er Mortvann, mens tjernet til venstre er Fiskelausa. Skål...

  Østmarka, 17.03.2011 15:57 - Erik Unneberg
 • darkblurbg
  Snedekkede vann i Østmarka

  Høyt oppe hadde vi i dag god oversikt over Østmarka, selv om noen skydotter ødela litt av sikten av og til. Vi ser at alle vannene er dekket med sne, og på gode forstørrelser kan man se skispor på noen av dem. Midt i bildet, som er tatt mot sørøst, har vi Sør-Elvåga, med Nord-Elvåga i forgrunnen....

  Østmarka, 17.03.2011 15:56 - Erik Unneberg
 • darkblurbg
  En kikk ned på Gjersjøen

  Gjersjøen var godt synlig fra fly i ettermiddag. Til venstre ser vi Ingierkollen og Kolbotntjernet.

  Sørmarka, 17.03.2011 15:55 - Erik Unneberg

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 3 treff

#13794: Vinterlige østmarksvann

Fra stor høyde var det i ettermiddag god sikt ned mot Østmarka, der vannene var lett identifiserbare. Bildet er tatt mot sydøst. Midt i bildet har vi Drettvann, og nederst ser vi litt av Halssjøen. Det lille tjernet til høyre for Drettvann er Mortvann, mens tjernet til venstre er Fiskelausa. Skålsjøen finner vi til høyre for Drettvann, nesten helt til høyre i bildet. Helt til venstre har vi litt av Mønevann og Fløyta. Til høyre for disse, og litt opp, har vi på rekke og rad Røyrivann, Nordre Krokvann og Tappenbergvann. Søndre Krokvann er også godt synlig. Helt øverst i bildet ser vi en del av Børtervann, mens Tonevann og Mosjøen ligger litt nedenfor og til høyre for dette.

 • 17.03.2011 15:57 - av Erik Unneberg,
 • 246 treff
2 av 3 treff

#13790: Snedekkede vann i Østmarka

Høyt oppe hadde vi i dag god oversikt over Østmarka, selv om noen skydotter ødela litt av sikten av og til. Vi ser at alle vannene er dekket med sne, og på gode forstørrelser kan man se skispor på noen av dem. Midt i bildet, som er tatt mot sørøst, har vi Sør-Elvåga, med Nord-Elvåga i forgrunnen. Vannet til høyre er Langvannet, mens vi har Eriksvann (oppkalt etter fotografen?) øverst i bildet. Øverst til venstre skimter vi Skålsjøen.

 • 17.03.2011 15:56 - av Erik Unneberg,
 • 291 treff

3 av 3 treff

#13795: En kikk ned på Gjersjøen

Gjersjøen var godt synlig fra fly i ettermiddag. Til venstre ser vi Ingierkollen og Kolbotntjernet.

 • 17.03.2011 15:55 - av Erik Unneberg,
 • 367 treff