• darkblurbg
  Kringla

  Her møter vi veien fra Sørkedalen, etter en lang nedoverbakke fra nord på Oppkuven. Raskeste vei til byen er via Sørkedalen, men mulighetene er også via Kikut eller rundt Store Sandungen. Kringla er drikkevannskilde, så derfor sees nok ofte vak her. Mot nord stiger Sandbekkmana opp som en markert...

  Krokskogen - Hole, 09.08.2008 12:23 - Torgeir Stenstad
 • darkblurbg
  Veslefåtan fra Kuvelia

  Som et alternativ til en retur fra nord i marka og tilbake til byen, kan man fra Storflåtan ta veien som går nord i Kuvelia. Her er det flott utsikt mot nord, vi ser mot Vesleflåtan og Storflåtaflaket. Og når du er ved veiens høyeste punkt, har du en av markas lengste nedoverbakker til Kringla og...

  Krokskogen - Hole, 09.08.2008 12:07 - Torgeir Stenstad

Søk i bildearkivet

Bruk skjemaet under til å søke etter bilder og sortere resultatet. Merk at det er mange kombinasjoner som ikke vil gi resultat. Resultatet vises i bildeslideshowet og i tabell under skjemaet. Slideshowet spiller av seg selv hvis muspekeren holdes utenfor bildet.

Søkeresultater

1 av 2 treff

#9201: Kringla

Her møter vi veien fra Sørkedalen, etter en lang nedoverbakke fra nord på Oppkuven. Raskeste vei til byen er via Sørkedalen, men mulighetene er også via Kikut eller rundt Store Sandungen. Kringla er drikkevannskilde, så derfor sees nok ofte vak her. Mot nord stiger Sandbekkmana opp som en markert åsrygg.

 • 09.08.2008 12:23 - av Torgeir Stenstad,
 • 471 treff
2 av 2 treff

#9200: Veslefåtan fra Kuvelia

Som et alternativ til en retur fra nord i marka og tilbake til byen, kan man fra Storflåtan ta veien som går nord i Kuvelia. Her er det flott utsikt mot nord, vi ser mot Vesleflåtan og Storflåtaflaket. Og når du er ved veiens høyeste punkt, har du en av markas lengste nedoverbakker til Kringla og Langlia å se frem til.

 • 09.08.2008 12:07 - av Torgeir Stenstad,
 • 371 treff