Venter på fullmånen

Måneskinnsløypa tar av fra hovedløypa i sørvestenden av Sognsvann. Etter den siste tidens snøfall er det superforhold i denne stedvis bratte løypa. Og i kveld, andre mandag i februar, er det kuldegrader, nysnø, klarvære OG fullmåne, så hva venter dere på?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Feb 2009

Gaustadjordene

Av Nina Didriksen

Ta trikken til Rikshospitalet, gå til enden av Sognsvannsveien og vips er du på skitur! Her kjører Oslo kommune opp fine spor jevnlig, men denne mandag ettermiddagen hadde de ikke rukket det etter helgens kjempesnøfall. Med fem kuldegrader var det perfekt knirk i snøen og flott føre!

06 Feb 2009

Skiløperen

Av Torkel Kristoffersen

Ragnar Dybsjord er kanskje den eneste som kan slå Tom Stensaker når det gjelder antall mil på ski i løpet av en vinter. Da jeg traff Ragnar på Tverrsjøstallen i julen hadde han gått 200 mil på ski. Da jeg traff ham i Østmarka i dag fortalte han at han hadde passert 400 mil i går. Ragnar planlegger å gå 7 mil på ski hver dag, men det hender at han må gjøre andre ting også, slik at snittet blir litt over 5 mil pr. dag. Det er verdt å nevne at Ragnar er født i 1930, og at han kjører motorsykkel om sommeren.

07 Feb 2009

Snøen laver ned

Av Eivind Molde

Snøen laver ned over Sørmarka - mellom 25 og 30 cm i løpet av denne dagen. Mange hadde tatt turen til Sterkerud i snøværet - rundt 70 besøkende hadde vært innom da dørene stengte for dagen.