Skiløperen

Ragnar Dybsjord er kanskje den eneste som kan slå Tom Stensaker når det gjelder antall mil på ski i løpet av en vinter. Da jeg traff Ragnar på Tverrsjøstallen i julen hadde han gått 200 mil på ski. Da jeg traff ham i Østmarka i dag fortalte han at han hadde passert 400 mil i går. Ragnar planlegger å gå 7 mil på ski hver dag, men det hender at han må gjøre andre ting også, slik at snittet blir litt over 5 mil pr. dag. Det er verdt å nevne at Ragnar er født i 1930, og at han kjører motorsykkel om sommeren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Feb 2009

Snøen laver ned

Av Eivind Molde

Snøen laver ned over Sørmarka - mellom 25 og 30 cm i løpet av denne dagen. Mange hadde tatt turen til Sterkerud i snøværet - rundt 70 besøkende hadde vært innom da dørene stengte for dagen.

08 Feb 2009

Folksomt på Vensåsseter i dag

Av Erik Unneberg

Folk har fått med seg at det er kjempefine forhold i Bærumsmarka nå, og det var stor tilstrømning til løypenettet i dag. Vensåsseter var ett av stedene som ble godt besøkt.

07 Feb 2009

Plankeveien

Av Torgeir Stenstad

Vi befinner oss sør for Øgården i Østmarka. Her gikk Plankeveien fra Enebakk til Oslo på 1800-tallet. Denne ferdselsåren ble mye brukt til tømmerkjøring om vinteren. I dag var det få mennesker å se, men vi følte vi gikk vinterveien , med snøtunge trær og tungt i løypene.