Nydelig skøyteis på Bunnefjorden

Man får en egen følelse av mektighet når man skøyter på fjorden. Vi ser mot Solbukta brygge på Nesoddlandet tv. Fra Bonn, helt innerst i Bunnefjorden, og utover fjorden til en linje mellom Nebba brygge på Svartskogsiden (i Ås) og Glenne brygge på Nesoddsiden (i Frogn) er det ypperlig skøyteis. Mange isfiskere var utpå i dag, og noen halte i land stortorsken. Et fint utgangspunkt er parkeringplassen ved Kjærnes brygge (i Ås). Det gjelder å benytte sjansen, for det kan gå mange år mellom hver gang Bunnefjorden er gangbar tvers over.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Jan 2009

Sola går ned over Kjøyakollen ved Brevik i Bunnefjorden

Av Lise Henriksen |

Vi befinner oss et godt stykke inn i Bunnefjorden, nord for "sørlandsidyllen" Brevik i Nordre Frogn. Sola forsvant ganske tidlig på denne siden av Bunnefjorden, og temperaturen dalte fort noen grader. Her var fjordisen full av isroser.

06 Jan 2009

Brukbart i Lillomarka

Av Tom Ingebrigtsen

I Lillomarka er det lite snø, men brukbart på veier over ca. 250-300 meter. Her ved Svartkulp, mellom Breisjøen og Evensetermyra.

04 Jan 2009

Kald lunsj ved Spålen

Av Steinar Kjærnsrød

Januarsolen varmet ikke mye nord i Spålen i dag, men det var på tide med lunsj. Isfrosne brødskiver måtte tines i lunken kakao, men hva gjør vel det på en dag som denne og i et område som dette ...