Senhøst ved Kringla

Den første tynne isen har lagt seg på deler av Kringla. Med stabile kulde fremover varer det ikke lenge før vinteren har festet grepet for alvor.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Nov 2008

Åpent vann ved Auretjernsbekken

Av Erik Unneberg |

Det gikk fint å komme seg inn til Auretjernsbekken på ski fra Høymyr i dag. Videre inn mot Sørsetra var det imidlertid litt lite sne i terrenget, og det var åpnet vann her ved bekken. Godt at det finnes en bro over her.

08 Nov 2008

På ski i regnvær

Av Erik Unneberg |

Det var brukbare forhold i Djupdalen i dag, selv om vi fortsatt er tidlig i november. Snefallet i natt gjorde sitt til at all grus på veien var dekket til. Riktignok var det litt sug i sporet, siden det var yr og regn i luften. Myk voks var den beste smøringen i dag.

06 Nov 2008

Den første is

Av Nina Didriksen

Isen har lagt seg på Båntjern ved foten av Vettakollen. Inne ved land anslår vi istykkelsen til ca fem centimeter i dag, men med store variasjoner! Som vanlig har mange forsøkt å lage hull i isen ved å kaste steiner og greiner. Det kunne de ha spart seg: Ikke klarte de å lage hull, ikke er det særlig pent å se på, og ikke er det noe hyggelig for dem som senere vil prøve skøytene...