Åpent landskap ved Breidmåsan

Myrområdet Breidmåsan ligger oppe på Ramsåsen rett øst for Stovivollen, ca. 400 meter over havet. Området er flere hundre meter både i bredde og lengde, og man får derfor en god følelse av det åpne landskapet her. Om vinteren går det en upreparert skiløype over Breidmåsan, men i dag var det det mange varmegrader og ganske bløtt her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Okt 2008

Løypeskiltet ved Breidmåsan

Av Erik Unneberg

Det var flott høstvær i Vestmarka i dag. Her ved Breidmåsan oppe på Ramsåsen var det ganske vått i terrenget til tross for solskinn, men så er vi da også kommet til slutten av oktober. Skal vi si at det er skiføre her om en måned?

26 Okt 2008

Panoramautsikt fra Ramsåsen

Av Erik Unneberg

Fra Ramsåsen har man glimrende utsikt østover. Dette bildet måtte settes sammen av 6 enkeltbilder for å vise hele utsikten.

26 Okt 2008

Praktfull utsikt fra Ramsåsen

Av Erik Unneberg

På den siste søndagen i oktober var det solskinn og flott utsikt fra Ramsåsen. Dette utsiktspunktet ligger ca. 400 m.o.h., og vi ser østover mot Stovivann og Kolsåsmassivet. I bakgrunnen aner vi Wyllerløypa, Tryvannstårnet og Holmenkollåsen på venstre side av bildet, mens Oslo og fjorden danner den høyre bakgrunnen. Bebyggelsen på Bærums Verk, på Tanum og i Sandvika er også i sikte, så det er nok ikke mange steder i Bærum som gir så god oversikt over kommunen.