Høstkvelden senker seg over Burudvann

Sent i september var det nesten helt mørkt i skogen ved 19-tiden, men oppe fra Haugkollen dukket Burudvann opp under en skog med flotte høstfarver. Heldigvis var kamera og stativ med, slik at dette kunne foreviges. Bildet er tatt fra nord, og vi aner øverst til høyre Kolsåsbakken, mens det er kommet lys i husene i bebyggelsen på Bærums Verk (til høyre). Bildet er satt sammen av tre bilder tatt med mellom 3 og 8 sekunders eksponeringstid.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Sep 2008

Steinshøgda og Oslo sett fra Haugskollen

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt med teleobjektiv fra Haugskollen, der det er glimrende utsikt. Vi har zoomet inn på Steinshøgda med Franzefoss’ anlegg i sentrum av bildet. Vi har Gamle Ringeriksvei over en Steinshøgda i høstdrakt nederst i bildet, mens litt av bebyggelsen på Bærums Verk er i venstre billedkant. I bakgrunnen ser vi litt av Oslo havn, og ser vi godt etter, kan vi se Ekebergrestauranten og Sjømannsskolen lengst bort.

24 Aug 2008

Lønnås

Av Steinar Kjærnsrød

Gården Lønnås ligger ganske avsides til langs Lønnåsveien. Lønnåsveien starter nede ved Søndre Venner og snor seg oppover Lønnåshøgda før den ender blindt. Men det er enkelt å sykle videre, det er bare å trille syklen et par hundre meter så er du over i Merradalen

30 Sep 2008

Steinbutjern i tåke

Av Torgeir Stenstad

For et døgn siden, var området badet i høstsol, nå er høsttåka kommet og vi ser ikke over vannet engang.Her går trillestien til Spålsveien, men i dag er det ingen ute. Nye løypeskilt er satt opp og venter på de første skiløpere.