Skogens konge helt på jordet!

Denne elgoksen trives godt på åkrene nedenfor Østernvannsvingen. Ikke så rart, for kornet modnes for hver dag. Det er populær mat for en kraftkar.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Aug 2008

Fredagskveld og gratis mat!

Av Erik Unneberg |

Det strømmet på med elger fra skogen. Her er fire av de seks fotografen så. I tillegg kom det et par rådyr for å være med på fråtsingen i åkeren. Lettvint mat! Bildet er tatt fra ca. 500 meters hold fra Østernvannveien, rett sør for Østernvannsvingen.

01 Aug 2008

Helskrudd salto i Østernvann

Av Erik Unneberg |

August ble innledet med en varm fredag, og en temperatur på 24 grader i Østernvann ble utnyttet av mange badende i dag. Men det er jo alltid noen som gjør det lille ekstra ut av badingen, slik denne dristige stuperen er et eksempel på. Han klatret opp i det gamle furutreet og lot det stå til. Bildet er tatt av det samme stupet, men i tre ulike faser av det.

01 Aug 2008

Med hest og vogn på Åstjern

Av Rune Resset

Fredag svingte Anne-Lise Duaas innom Åstjern med to hester og selvlaget vogn. Hun startet sin ferd fra hjemstedet Tinn i Telemark, og etter å ha vært en runde opp til Averøya ved Kristiansund, nedover igjen via Vinstra, Torpa, Snertingdal, Kapp og Eina fikk de to Fjordingene beite inne på Åstjernsanlegget, mens kusken fikk seg både en matbit og et forfriskende bad i Åstjernet.