Fuglevikke

Disse vakre blomstene fant vi nedenfor Lilloseter. Marka bugner av sommerblomster nå i midten av juli og blomsterengene gjør sommermarka så vidunderlig vakker akkurat nå.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Jul 2008

Aurevann

Av Tom Stensaker

Aurevann i Lillomarka er et av Lillomarkas vakreste vann med mange fine badeplasser. Vannet var før drikkevann, men ble for noen år siden frigjort og er i dag en perle for fiske og rekreasjon. Vannet ligger mellom Breisjøen og Lilloseter og det er mange fine stier til og forbi vannet. Bildet er tatt sør i en av vikene der det er flere flotte demninger. En hytte ligger nord i vannet, dette var før den kjente Borrebekks hytte og blir kalt Borrebekkhytta.

10 Jul 2008

Høysommerkveld i Lommedalen

Av Erik Unneberg

Det hadde vært en varm, solrik dag i Lommedalen, selv om enkelte ettermiddagsskyer hadde vært på gjestevisitt. Ved 21-tiden denne flotte julikvelden var solen atter tilbake og kastet et skrått høysommerlys over landskapet. I bakgrunnen til venstre ser vi forøvrig Kolsåsbakken. Bildet er tatt like ved gården Burud.

10 Jul 2008

Bille

Av Tom Stensaker |

Den glinser svart og er ekkel, men billene har vel også en funksjon i Marka og denne her sto aldeles stille og nøt sola på stien ved Lortkulp.